Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafy kokemuksia

Adafy kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Adafy Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAidon & Adafy: AA-luokan ohjelmistokehitysyhteistyötä

"Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut helppoa ja avointa. Adafyn osaamisen taso on todella hyvä. Käytännössä Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat olleet mukana rakentamassa Aidonilla uutta pilvipohjaista palvelualustaa kuin myös aikaisempaa luentajärjestelmäämme."

-- Harri Valkonen, Director Research & Development

Näytä referenssi

ReferenssiTana Oy: ”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi vahvasti verkostoitunutta liiketoimintamallia ja digitalisointia kehittänyt suomalainen menestystarina

"Adafyn kanssa tehtävä yhteistyö on osa Tanan kokonaisvaltaista digitalisaatio-ohjelmaa ja olemme edenneet siinä määrätietoisesti ja askel kerrallaan yhdessä. Kehitystyön tuloksena mahdollistamme Tanan suunniteltua kansainvälistä kasvua, kun teknologia auttaa meitä skaalautumaan. Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Adafyn väki tuntee meidät tosi hyvin vuosia.."

-- Reetta Punta, VP, HR & Business Support

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy Oy:n referenssit

Adafy Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia