Accountor ICT kokemuksia

Accountor ICT kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Accountor ICT on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiDelete Group ja Accountor ICT - pioneerihenkinen parivaljakko

"Koko yhteistyömme ajan Accountor ICT on pioneerihenkisesti tutkinut meille tarpeellisia asioita ja osaa mielestäni erinomaisesti asettua asiakkaan asemaan. Yrityksen tapa tehdä asioita on oikea. Projektit suunnitellaan huolella, tehty työ raportoidaan selkeästi ja sovittu hinnoittelu pitää paikkansa", Savo kuvailee. Annan arvosanaksi 9+, jottei täysi 10 tunnu liioittelulta! Tyytyväisiä olemme joka tapauksessa olleet. Parasta yhteistyössä: Innovatiivisuus."

-- Petri Savo, ICT-päällikkö, Delete Group

Näytä referenssi

ReferenssiSPEK hyödyntää Microsoft Office 365 palveluita

"Olemme erittäin tyytyväisiä Accountor ICT:n asiantuntijan, Joosua Santasalon, tapaan viedä projektia ja todella tyytyväisiä lopputulokseen. "

-- Mikko Koskipahta, ATK- Suunnittelija, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

Näytä referenssi

ReferenssiKaksin kehityksen kärjessä Napa Group ja Accountor ICT

"Globaalisti toimiva Napa Group valitsi IT-kumppanikseen Accountor ICT:n, koska arvostaa ketterää yllätysten hallitsijaa. Parin vuoden yhteinen taival on osoittautunut toiveiden mukaiseksi. Puhumme Accountor ICT:n kanssa samaa kieltä. Se herättää luottamusta ja helpottaa yhteistyötä huomattavasti. Kouluarvosanoin ilmaistuna annan Accountor ICT:lle arvosanaksi kiitettävän yhdeksän. Suomalaisethan eivät periaatteesta koskaan anna täyttä kymppiä, vaikka aihetta olisikin! Niskanen sanoo."

-- Kai Niskanen, ICT-johtaja, Napa Group

Näytä referenssi

ReferenssiUusi Outlook Web App on helpottanut elämäämme.

"Uusi Outlook Web App on helpottanut elämäämme."

-- Tuomo Leppänen, IT Specialist, Finlayson Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHyperkonvergointi toi Indutradelle äärimmäistä tallennustehoa ja joustavuutta

"Olemme olleet todella tyytyväisiä uudistettuun ympäristöömme, ja tallennuksen suorituskyky on jopa ylittänyt odotuksemme. Saamme samalla kustannuksella selvästi tehokkaamman ja joustavamman konesaliympäristön kuin aiemmin. HPE:n ja Accountor ICT:n ammattilaiset ovat tarjonneet meille korkealuokkaista osaamista."

-- Saku Ruohonen, järjestelmäpäällikkö, Indutrade

Näytä referenssi

ReferenssiKattavien palveluiden ansioista Finnkino voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

"Arvostamme HP:n laatua, takuuehtoja ja toimintavarmuutta. Accountor ICT tarjoaa meille monipuoliset työasemapalvelut. Käytämme samoja HP:n työasemia myös toimistoympäristössämme. Yhtenäinen laitekanta helpottaa ympäristön ylläpitoa ja lisää kustannustehokkuutta."

-- Janne Uusi-Kölli, kehityspäällikkö, Finnkino Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAccountor ICT huolehtii Empowerin työasemista, ylläpidosta, päivityksestä ja ohjelmistopaketeista

"Ohjelmallisista työkaluista Microsoft Lync on ylitse muiden. Palavereihin varatut ajat ovat puolittuneet, kun niitä varten ei enää tarvitse siirtyä paikasta toiseen. Erityisesti se, että palavereja voidaan järjestää pikaiseenkin tarpeeseen, nopeuttaa asioiden etenemistä. Paikallaolotieto auttaa asioiden käsittelyä huomattavasti, ja kysymyksiin saa vastauksen välittömästi. Sähköpostin käyttö on vähentynyt oleellisesti, kun kaikkia keskusteluja ei enää tarvitse käydä ”kirjeitse”."

-- Henri Jacobsson Production Director, ICT

Näytä referenssi

ReferenssiRambollin ammattilaisille integraatiossa PC-laitteet kätevästi palveluna

"Accountor ICT:n asiantuntijoiden palveluasenne on ollut koko ajan tosi hyvä, ja palvelupyynnöt on selvitetty viipymättä. Syksyllä toteutettu mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten, ja sen ansiosta pohdimme nyt palveluiden laajentamista kattamaan jatkuvat esiasennuspalvelut."

-- Seppo Mattila, IT BRM, Ramboll Finland

Näytä referenssi

ReferenssiOptima Servicelle helposti hallittava tallennusympäristö

"HP:n teknologialla saman levyalueen pystyy jakamaan myös eri koneille, jolloin varmistuslevyjä saadaan palveluntarjoajan konesaliin. Otamme etävarmistuksen myöhemmin käyttöön, jolloin pystymme käyttämään tärkeimpiä palveluita ulkopuolisesta konesalista mahdollisissa katastrofitilanteissa. Olen tehnyt yhteistyötä Accountor ICT:n asiantuntijoiden kanssa jo vuosien ajan, ja arvostan heidän ihmisläheistä tapaa tarjota palvelua. Vaikka olemme suhteellisen pieni yritys, saamme apua aina kun sitä pyydämme. Palvelun laatu ja osaaminen ovat hyvällä tasolla”, korostaa Vahvelainen."

-- Misa Vahvelainen, Development Director, Optima Service Oy

Näytä referenssi

Siirry Accountor ICT kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor ICT:n referenssit

Accountor ICT:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia