logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Accountor ICT kokemuksia

Accountor ICT kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Accountor ICT on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSeinäjoen Energia - läpinäkyvyyttä IT ympäristöön

"Yhteistyö meidän suuntaamme on ollut suoraviivaista ja hyvin vuorovaikutteista. Projekti eteni jouhevasti ja saimme tosi nopeasti vastaukset kysymyksiimme."

-- Seppo Haapamäki

Näytä referenssi

ReferenssiAccountor ICT mukana Deleten kasvutarinassa

"Valitsimme joustavan, osaavan ja ketterän Accountor ICT:n kumppaniksemme. Accountor ICT:ltä löytyy päteviä ja työlleen omistautuneita asiantuntijoita”, Delete Finland Oy:n ICT-päällikkö Petri Savo kertoo. “Meillä oli konesalipalveluiden kilpailutus neljä vuotta sitten. Accountor ICT oli ainoa palveluntuottaja, joka pystyi kaikilta osin täyttämään asetetut vaatimukset..."

-- Petri Savo

Näytä referenssi

ReferenssiFinnkino valitsi kartoituksen IT-palvelukumppanikseen Accountor ICT:n

"Olen vuosien varrella oppinut tuntemaan yhtiön palvelut ja niiden laadun sekä kustannustehokkuuden. Lisäksi ihmiset Accountor ICT:llä ovat palvelualttiita ja osaavia. Erittäin hyvä IT-kumppani kenelle tahansa”, Pallari kehuu. ”Kiitos Accountor ICT:n väelle! On ollut erittäin miellyttävää tehdä yhteistyötä nämä vuodet, ja mennään yhdessä eteenpäin”, hän jatkaa. "

-- Samuel Pallari, IT Manager, Finnkino Oy

Näytä referenssi

ReferenssiWWF Suomen arkipäivän IT-infrastruktuuria hoitaa Accountor ICT

"Olen oppinut vuosien kuluessa tuntemaan Accountor ICT:n väkeä. Jatkuva yhteistyö sujuu mainiosti ja tulevaisuutta suunnitellaan yhdessä, työlistalta löytyy muun muassa pilvipalvelujen kehittämistä. On yksinkertaisinta keskittää ICT-palvelut yhdelle kumppanille – fiilikset ovat hyvät", Lappo summaa. "

-- Antti Lappo, kenttävastaava, WWF Suomi

Näytä referenssi

ReferenssiManpowerin skandinavian toimintoja tukeva pilvipalvelukokonaisuus Accountor ICT:ltä

"Manpowerilla ollaan erittäin tyytyväisiä ratkaisun tuomaan ajan ja kustannusten säästöön, asiantuntijoiden nopeaan ongelmanratkaisukykyyn sekä teknologian ajan tasalla pitämiseen. Toimivat usean maan kattavat teknologiset palvelut saavat erityiskiitosta. Manpowerilla tiedetään myös, että seuraamme aikaamme tuomme jatkuvasti uusia palveluita markkinoille. Lisäksi, koska Accountor ICT.."

--

Näytä referenssi

ReferenssiOtto Brandtin tietohallinnossa teho ja kulutus oikeassa suhteessa

"Accountor ICT:n hyvä hinta-laatu-suhde on varmistanut kriittisten bisnesprosessien katkeamattomuuden järkevillä kustannuksilla. Niin kauan kuin loppukäyttäjät eivät tietohallintoa edes huomaa, palvelut on hoidettu laadukkaasti. Mielestäni tässä on onnistuttu mainiosti”, Otto Brandtin tietohallintoa koordinoiva Petri Mattila korostaa. Mattila arvostaa kumppaninsa osaamista..."

-- Petri Mattila, tietohallinto, Otto Brandt -konserni

Näytä referenssi

ReferenssiOptima Servicelle helposti hallittava tallennusympäristö

"HP:n teknologialla saman levyalueen pystyy jakamaan myös eri koneille, jolloin varmistuslevyjä saadaan palveluntarjoajan konesaliin. Otamme etävarmistuksen myöhemmin käyttöön, jolloin pystymme käyttämään tärkeimpiä palveluita ulkopuolisesta konesalista mahdollisissa katastrofitilanteissa. Olen tehnyt yhteistyötä Accountor ICT:n asiantuntijoiden kanssa jo vuosien ajan, ja.."

-- Misa Vahvelainen, Development Director, Optima Service Oy

Näytä referenssi

ReferenssiRambollin ammattilaisille integraatiossa PC-laitteet kätevästi palveluna

"Accountor ICT:n asiantuntijoiden palveluasenne on ollut koko ajan tosi hyvä, ja palvelupyynnöt on selvitetty viipymättä. Syksyllä toteutettu mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten, ja sen ansiosta pohdimme nyt palveluiden laajentamista kattamaan jatkuvat esiasennuspalvelut."

-- Seppo Mattila, IT BRM, Ramboll Finland

Näytä referenssi

ReferenssiAccountor ICT huolehtii Empowerin työasemista, ylläpidosta, päivityksestä ja ohjelmistopaketeista

"Ohjelmallisista työkaluista Microsoft Lync on ylitse muiden. Palavereihin varatut ajat ovat puolittuneet, kun niitä varten ei enää tarvitse siirtyä paikasta toiseen. Erityisesti se, että palavereja voidaan järjestää pikaiseenkin tarpeeseen, nopeuttaa asioiden etenemistä. Paikallaolotieto auttaa asioiden käsittelyä huomattavasti, ja kysymyksiin saa vastauksen välittömästi..."

-- Henri Jacobsson Production Director, ICT

Näytä referenssi

ReferenssiKattavien palveluiden ansioista Finnkino voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

"Arvostamme HP:n laatua, takuuehtoja ja toimintavarmuutta. Accountor ICT tarjoaa meille monipuoliset työasemapalvelut. Käytämme samoja HP:n työasemia myös toimistoympäristössämme. Yhtenäinen laitekanta helpottaa ympäristön ylläpitoa ja lisää kustannustehokkuutta."

-- Janne Uusi-Kölli, kehityspäällikkö, Finnkino Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHyperkonvergointi toi Indutradelle äärimmäistä tallennustehoa ja joustavuutta

"Olemme olleet todella tyytyväisiä uudistettuun ympäristöömme, ja tallennuksen suorituskyky on jopa ylittänyt odotuksemme. Saamme samalla kustannuksella selvästi tehokkaamman ja joustavamman konesaliympäristön kuin aiemmin. HPE:n ja Accountor ICT:n ammattilaiset ovat tarjonneet meille korkealuokkaista osaamista."

-- Saku Ruohonen, järjestelmäpäällikkö, Indutrade

Näytä referenssi

ReferenssiUusi Outlook Web App on helpottanut elämäämme.

"Uusi Outlook Web App on helpottanut elämäämme."

-- Tuomo Leppänen, IT Specialist, Finlayson Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKaksin kehityksen kärjessä Napa Group ja Accountor ICT

"Globaalisti toimiva Napa Group valitsi IT-kumppanikseen Accountor ICT:n, koska arvostaa ketterää yllätysten hallitsijaa. Parin vuoden yhteinen taival on osoittautunut toiveiden mukaiseksi. Puhumme Accountor ICT:n kanssa samaa kieltä. Se herättää luottamusta ja helpottaa yhteistyötä huomattavasti. Kouluarvosanoin ilmaistuna annan Accountor ICT:lle arvosanaksi kiitettävän yhdeksän..."

-- Kai Niskanen, ICT-johtaja, Napa Group

Näytä referenssi

ReferenssiSPEK hyödyntää Microsoft Office 365 palveluita

"Olemme erittäin tyytyväisiä Accountor ICT:n asiantuntijan, Joosua Santasalon, tapaan viedä projektia ja todella tyytyväisiä lopputulokseen. "

-- Mikko Koskipahta, ATK- Suunnittelija, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

Näytä referenssi

ReferenssiDelete Group ja Accountor ICT - pioneerihenkinen parivaljakko

"Koko yhteistyömme ajan Accountor ICT on pioneerihenkisesti tutkinut meille tarpeellisia asioita ja osaa mielestäni erinomaisesti asettua asiakkaan asemaan. Yrityksen tapa tehdä asioita on oikea. Projektit suunnitellaan huolella, tehty työ raportoidaan selkeästi ja sovittu hinnoittelu pitää paikkansa", Savo kuvailee. Annan arvosanaksi 9+, jottei täysi 10 tunnu liioittelulta! Tyytyväisiä.."

-- Petri Savo, ICT-päällikkö, Delete Group

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Accountor ICT kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor ICT:n referenssit

Accountor ICT:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia