Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Accountor HR Solutions kokemuksia

Accountor HR Solutions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Accountor HR Solutions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPihlajalinna suosittelee kaikille Mepco-käyttäjille VeroAPIa

"VeroAPI helpotti suuresti meidän työtämme. Aiemmin verokorttien manuaaliseen näpyttämiseen meni todella paljon aikaa. Lisäksi aikaa on säästynyt, kun ei enää tarvitse kysellä puuttuvien verokorttien perään esimerkiksi uusien työntekijöiden kohdalla. Samalla säästytään mielipahalta, kun keneltäkään ei enää mene verokortin puuttumisen takia palkasta 60 % veroa”, kertoo.."

-- Maria Lahtinen

Näytä referenssi

ReferenssiHRM-järjestelmä toi avoimuutta työyhteisöön ja poisti tuplatyötä Rautella

"Halusimme yhden Master-järjestelmän, jossa on kaikki henkilöiden tiedot samassa paikassa, ja josta voidaan siirtää tietoa muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Halusimme päästä eroon siitä, että henkilöiden tietoja piti muistaa manuaalisesti kirjata moneen eri järjestelmään. Nyt tiedot päivittyvät suoraan Mepcosta muihin järjestelmiin, kuten työajanseurantaan. Samalla.."

-- Tarja Skog

Näytä referenssi

ReferenssiPesmel Oy:ssä ajansäästö on ollut merkittävää Mepco-järjestelmän käyttöönoton jälkeen

"Palkanlaskennan kuormittavuus on vähentynyt huomattavasti. Nyt ehdin tekemään muutakin työpäivän aikana."

-- Leena Klasila

Näytä referenssi

ReferenssiTietoAkseli tuottaa asiakkailleen palkanlaskenta- ja henkilöstöhallinnon palveluita Mepco-ratkaisun avulla

"Mepco palkanlaskentajärjestelmässä on paljon automaatiota ja ominaisuuksia, kuten Vero API, jotka mahdollistavat tehokkaan palkanlaskennan."

-- Tanja Veckman

Näytä referenssi

ReferenssiTilitoimisto Norlic vastasi asiakkaidensa HR-työkalujen tarpeeseen vaihtamalla Mepco-järjestelmään

"Asiakkaat ovat erityisesti pitäneet siitä, että tuttu ja luotettava palveluntarjoaja pystyy tarjoamaan sekä palkanlaskenta- että henkilöstöhallintopalvelua ja tiedot ovat samassa järjestelmässä reaaliajassa. Olemme saaneet tästä positiivista asiakaspalautetta."

-- Jari Rättyä

Näytä referenssi

ReferenssiMepco oli toiveiden täyttymys Oy Lunden Ab Jalostajalla

"Pääsimme tavoitteeseen ja yhteistyö Accountor HR Solutionsin kanssa toimi todella hyvin."

-- Tiina Vilhonen

Näytä referenssi

Referenssi Bevenic Group otti harppauksen nykyaikaan ja siirtyi Mepcon ohjelmistopalveluun

"Suosittelisin ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin Mepcon käyttäjille. Sen mukana tulee niin paljon uutta, ja Saas on nykypäivää. Jos olisimme pitäneet Mepcon omalla palvelimella, niin se olisi varmasti kaventanut ohjelman käyttöä ja ulkopuolisten ohjelmien integrointia siihen."

-- Carola Paro, kontrolleri

Näytä referenssi

ReferenssiKatepal Oy:n siirtyminen Mepcon ohjelmistopalveluun sujui vaivattomasti

"Suosittelen ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin. Se on toiminut moitteetta, ei ole ollut mitään ongelmia. Siirto sujui tosi hyvin. Olen tyytyväinen aikatauluun, suunnitelmiin ja toteutukseen!" "

-- Mari Peräkivi

Näytä referenssi

ReferenssiYBT Oy:n tavoite saada palkkaprosessi mahdollisimman automaattiseksi toteutui Mepcon avulla

"Mepco vastaa todella hyvin meidän tarpeisiimme ja ominaisuuksia on paljon enemmänkin, kuin mitä me tarvitsemme. Tietojen syöttö on vähentynyt ja laskenta automatisoitunut. Parasta Mepcossa on ehdottomasti ajojonot, joilla hoidetaan toimenpiteitä peräkkäin, ja se automatisoi tekemisiä todella paljon”, Alapuranen kertoo. "

-- Mika Alapuranen

Näytä referenssi

ReferenssiTyövuorosuunnitteluohjelmisto helpottaa Spectran arkea

" “TyövuoroVelholla on erittäin hyvä ja nopea asiakaspalvelu. Paras, mitä missään järjestelmässä on ollut."

-- Minna Plaketti, Toimitusjohtaja, Spectra Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSilta pystyy tuomaan lisäarvoa asiakkailleen Mepcon avulla

"Pystymme tuomaan lisäarvoa asiakkaalle tarjoamalla HR-järjestelmää palkanlaskennan lisäksi. Koska Mepcossa on HR ja palkat yhdessä, asiakkaallemme se tarkoittaa kustannussäästöjä. Se on merkittävä etu, jonka voimme tarjota"

-- Karolina Vilonen

Näytä referenssi

ReferenssiSubway-yrittäjä suunnittelee kahden ravintolan työvuorot TyövuoroVelholla

"TyövuoroVelho on hyödyllinen ja kätevä ratkaisu ravintolayrittäjälle. Yhteistyö TyövuoroVelhon kanssa on sujunut hienosti, apua on ollut tarjolla aina tarpeen mukaan"

-- Mikko Santtila

Näytä referenssi

ReferenssiInnolink Staffin Palkanlaskijan työaika puolittui Mepco-palkanlaskentajärjestelmän ansiosta

"Meillä oli käyttöönotossa pitkänlinjan kokenut Mepco-asiantuntija. Määrittelimme itsekin projektille nopean tahdin ja hänen otteessaan aikataulu pysyi. Hänellä oli todella vahva asiantuntijuus. Käyttöönotto meni todella mallikkaasti ja nopeasti"

-- Anne Kalliomäki

Näytä referenssi

ReferenssiMepco HR-järjestelmä täydentää tilitoimiston palvelutarjontaa

"Sitä mukaa kuin asiakkaita on saatu siirrettyä Mepcoon, heitä on saatu myös kehittämään prosessejaan, eli on tehty liittymiä työvuoro-ohjelmistoon sekä kirjanpitoon."

-- Anna Koivula

Näytä referenssi

ReferenssiSarastian ja Mepcon yhteistyö tuotti kuntasektorille modernin HR- ja palkkajärjestelmän

"Käyttöönotoista olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta. Suosittelen kuntia ja kaupunkeja ottamaan käyttöön tehokkaita työkaluja HR- ja palkkahallintoon."

-- Annika Leppäkoski

Näytä referenssi

ReferenssiMepco HRM:n myötä Naapurin Maalaiskanalla on keskitetty henkilötiedot yhteen järjestelmään

"Kun plussat ja miinukset kerättiin, niin kyllä Mepco oli ehdottomasti paras niistä ratkaisuista, mitä me mietimme. Kyselimme käyttäjäkokemuksia isommista ja pienemmistä yrityksistä, sekä järjestelmäosaajilta, ja Mepco sai parhaat kommentit"

-- Tuija Kantoluoto

Näytä referenssi

ReferenssiSitowise luottaa Accountorin HR-asiantuntemukseen ja -järjestelmiin

"Valitsimme Mepcon siksi, että me saatiin kokonaisvaltainen HR-järjestelmä, missä on myöskin palkkahallintojärjestelmä samassa"

-- Anne-May Asplund

Näytä referenssi

ReferenssiMepco päihitti vanhan järjestelmän – Finn-Powerin palkkahallinto ja HR toimivat modernisti ja palvelevat uusia tarpeita

"Tiedon hakeminen ja löytäminen Mepcosta on helppoa. Pystymme itsekin tekemään raportteja oman tarpeen mukaan – myös nopealla aikataululla, ilman asiantuntijoiden apua. Tämä nopeuttaa prosesseja merkittävästi."

-- Pia Ylelä

Näytä referenssi

ReferenssiMepco minimoi manuaalisen työn

"Kaikkien vuosien jälkeen ilahdun aina siitä, kun palkanlaskenta onnistuu nappia painamalla."

-- Maria Nevalainen

Näytä referenssi

ReferenssiMepco HR-järjestelmä sujuvoitti MSK Groupin henkilöstöhallinnon, esimiesten ja työntekijöiden arkea

"Jos joku harkitsee Mepcon käyttöönottoa niin suosittelen ehdottomasti. Se laajenee hyvin ja on käyttäjille helppokäyttöinen. Toki sopimusneuvotteluihin, määrittelyyn ja käyttöönottoprosessiin kannattaa varata aikaa ja paukkuja, mutta uskon että nyt kun pääsemme järjestelmään sisälle, on siitä tulevina vuosina merkittävää hyötyä."

-- Tero Yliselä, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, tero.ylisela@msk.fi

Näytä referenssi

ReferenssiLehto Groupissa päästiin eroon manuaalisesta laskennasta, kun avuksi tuli Mepco palkanlaskentaohjelma

"Mepco on minulle todella tuttu ja se on ylivertainen ohjelma käyttää. Se on juuri tällaiseen organisaatioon aivan varmasti yksi parhaimpia palkanlaskentaohjelmia, koska sillä saadaan hallittua isoja määriä dataa"

-- Marja Salo, Palkanlaskija / Mepco Palkat -pääkäyttäjä, marja.salo@lehto.fi, +358407747132

Näytä referenssi

ReferenssiKohisten kasvanut rakennusalan uudistaja Lehto Group hoitaa 1,500 työsuhteen elinkaaren vaiheet Mepco HRM-ohjelmistolla

"Esimiestyö on helpottunut, koska nyt esimiehillä on järjestelmässä kaikkien alaistensa työsuhdetiedot, ja he pystyvät hallinnoimaan niitä sähköisesti tarvittavin osin esimerkiksi liittyen työsuhteen ehtojen muutoksiin tai työsuhteen päättämiseen. Myös rekrytointiluvat hoidetaan Mepcon kautta"

-- Outi Kannuksela

Näytä referenssi

ReferenssiValio ohjaa työsuhteen elinkaarta kokonaisvaltaisella HR- ja palkanlaskentaohjelmalla

"Esimeriksi suorituksen johtamisessa, tavoitekeskusteluissa, arvioinneissa ja palkitsemisessa sähköiset lomakkeet ovat korvanneet monimutkaiset ja työläät Excel-taulukot"

-- Verena Hakanen

Näytä referenssi

ReferenssiKehitysvammaisten Palvelusäätiö: Kasvu vaatii tuekseen HR-järjestelmän

"Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy tulevat saamaan järjestelmästä merkittävää lisäarvoa omien keskeisten henkilöstöhallintoon liittyvien asioiden hoitamiseen"

-- Markku Virkamäki

Näytä referenssi

ReferenssiHaminan Energia sai uutta virtaa talousjärjestelmiinsä

"Mepco osoittautui sopivan kokoiseksi toimittajaksi, joka taipui myös projektin aikaisiin muutoksiin. Kaikissa projekteissa tulee eteen jonkin verran muutoksia ja uusia asioita, joihin ei ole varauduttu. Kun näin tapahtui, Mepco pystyi joustavasti löytämään asioihin ratkaisut."

-- Arto Sopanen

Näytä referenssi

ReferenssiPalkkajärjestelmä ilman kompromisseja mahdollistaa tilitoimistolle vaativien asiakkaiden palvelun

"Arvosana on kiitettävä, en luopuisi siitä, mitä olemme saavuttaneet. Myös Accountor HR:n tuki on osoittautunut arvokkaaksi."

-- Eija Majuri, Tilipalvelu Profitas Oy, puh. 050 346 6999, eija.majuri@profitas.fi

Näytä referenssi

ReferenssiPihlajalinnassa käytössä Mepco HRM-palkkaohjelmisto

"En ollut aiemmin käyttänyt Mepco HRM-ohjelmistoa, mutta tiesin sen olevan käytössä muilla terveydenhuoltoalan toimijoilla ja luotin siihen, että alalle tyypilliset haasteet on ohjelmistossa jo ratkaistu.” “Tutustuin lähemmin ohjelmistoon verkkoesittelyissä, ja parin palkanlaskijan kanssa osallistuimme kokeilutilaisuuteen, jossa selviteltiin, miten ohjelma meillä toimisi"

-- Satu Sipovaara, Mepco pääkäyttäjä, 040 135 6675, satu.sipovaara(a)pihlajalinna.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSaarioisten arki helpottui yhtenäisen HRM-järjestelmän myötä

"Päällimmäinen tavoite oli, että saamme henkilöstöä koskevan tiedon yhteen järjestelmään. Kävimme useamman toimittajan ratkaisuja läpi. Mepcon tarjoama kokonaisuus oli paras."

-- Tero Tuominiemi, henkilöstö- ja hallintojohtaja, puh. 040 548 6481

Näytä referenssi

ReferenssiMutkatonta tuntikirjausta Työtehoseurassa

"Kaiken kaikkiaan Stenberg on tyytyväinen Työtehoseuran tuntikirjausjärjestelmään. ”Aiempi järjestelmämme oli kankea ja vei paljon kouluttajien aikaa. Nyt he voivat keskittyä tuntien kirjaamisen sijaan oikeisiin töihin. Jos hakee helppokäyttöistä tuntikirjausjärjestelmää, joka on tätä päivää ja mutkaton ottaa käyttöön, kannattaa valita Kirjaamo."

-- Maarit Stenberg

Näytä referenssi

ReferenssiHoliday Clubissa hoidetaan henkilöstön asiat tehokkaasti järjestelmien avulla

"Mepcossa on paljon sellaistakin potentiaalia, mitä emme ole vielä ottaneet käyttöön. Se tukee niin hyvin henkilöstöhallintoa, palkanlaskentaa ja esimiestyötä, että ilman muuta suosittelisin sitä myös muille”, sanoo Anu Palolahti."

-- Anu Palolahti, HR-koordinaattori, Holiday Club

Näytä referenssi

ReferenssiTilistar Oy laskee yli 30 työehtosopimusta kattavan asiakaskunnan palkat Mepcolla

"Kyllä Mepco on ehdottomasti ykkönen, kun kokemusta muistakin järjestelmistä on", Pajuoja sanoo. "Myös palkanlaskijamme ovat pitäneet ohjelmasta. Vaikka muutosvastarintaa olikin aluksi, niin nyt viimeisetkin ovat sitä mieltä, että Mepco on ehdottomasti parempi järjestelmä kuin edellinen", hän jatkaa. Miia Pajuoja suosittelisi Mepcoa myös muille saman alan toimijoille, koska.."

-- Miia Pajuoja, liiketoimintajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSeinäjoen Energiassa odotettiin innolla uutta HR- ja palkkahallinnon järjestelmää

"Tavoitteenamme oli keskittää yhteen järjestelmään koko henkilöstö- ja palkkahallinto ja Mepco HRM vastasi tarpeeseemme. Lisäksi saimme lisäarvoa kun loma- ja poissaolokäsittelyt voidaan tehdä nyt myös järjestelmässä. Nyt sekä esimiehet ja työntekijät pääsevät tarkastelemaan näitä tietoja”, tietohallintopäällikkö Seppo Haapamäki kertoo. Haapamäki antaa Mepco HRM.."

-- Seinäjoen Energia: Seppo Haapamäki, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiKehitysvammaisten Palvelusäätiössä päästiin eroon turhasta paperin pyörittelystä Mepco HRM:n avulla

"Paperittomuus on ollut iso etu, mutta sen lisäksi asiat varmistuvat paremmin kuin aikaisemmin. Näkisin myös etuna sen, että olemme saaneet henkilökuntaa aktivoitumaan. Henkilökunta itse tekee ilmoituksia suoraan järjestelmään, ja se on selkeyttänyt huomattavasti henkilöstöhallinnon prosesseja", Kankainen sanoo. Kouluarvosanaksi Mepco HRM-järjestelmälle Kankainen antaa täyden 10."

-- Mika Kankainen, hallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiOutotec luottaa Mepcon palkanlaskentajärjestelmään

"Palkanlaskijamme ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on varsin käyttäjäystävällinen ohjelmisto. Itse olen huomannut, että tietojen järjestelmästä ulos ajaminen sujuu näppärästi. Raportointi on nopeaa ja raportit ovat tarvittaessa yksityiskohtaisia. Niitä voivat tarvittaessa hyödyntää muutkin kuin palkanlaskennan työntekijät, esimerkiksi esimiehet."

-- Outotec

Näytä referenssi

ReferenssiPalkkaohjelmisto toi potkua prosessikehitykseen Pihlajalinnassa

"En ollut aiemmin käyttänyt Mepco HRM-ohjelmistoa, mutta tiesin sen olevan käytössä muilla terveydenhuoltoalan toimijoilla ja luotin siihen, että alalle tyypilliset haasteet on ohjelmistossa jo ratkaistu.” “Tutustuin lähemmin ohjelmistoon verkkoesittelyissä, ja parin palkanlaskijan kanssa osallistuimme kokeilutilaisuuteen, jossa selviteltiin, miten ohjelma meillä.."

-- Satu Sipovaara, Mepco pääkäyttäjä, Pihlajalinna Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiPerkinElmerin HR-järjestelmä osallistaa myös työntekijät

"Palaute työntekijöiltä on ollut hyvää: Ihanaa, että on ohjelma, jota on näin helppo käyttää! Ei tarvita mitään käyttöohjeita", Jaana Kivi toteaa. "Käyttäjän näkökulmasta järjestelmä onkin ollut helppokäyttöinen."

-- Jaana Kivi, HR Manager

Näytä referenssi

ReferenssiRatkaisutuki teki Mehiläisen palkkahallinnon arjesta helppoa

"Husu kertoo, että suurin hyöty on tullut siitä, että Accountor HR:n asiantuntija Jaana Laakso on ollut lähes koko ajan käytettävissä. Husun oma työ on usein melko hektistä ja monet muut asiat vievät huomion, jotta järjestelmän haasteisiin voisi keskittyä kunnolla. Ratkaisutuen avulla Mehiläisessä on saatu ratkaistua nopeastikin asiat, jotka eivät ole toimineet järjestelmän.."

-- Piia Husu, palkanlaskentapäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions Oy:n referenssit

Accountor HR Solutions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia