Accountor HR Solutions kokemuksia

Accountor HR Solutions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Accountor HR Solutions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAre Oy:n uusi HRM-järjestelmä helpottaa esimiesten työtä

"Helppokäyttöisyys toistuukin esimiesten puheissa useampaan kertaan. “Järjestelmän käyttö on ollut hyvin suoraviivaista ja helppoa”, palvelupäällikkö Erkki Vuorio kiittää. “Varsinkin käyttöönotto meni todella kivuttomasti."

-- Päivi Lyly, henkilöstön kehittämispäällikkö, p. 040 300 5529, paivi.lyly(at)are.fi

Näytä referenssi

ReferenssiRatkaisutuki teki Mehiläisen palkkahallinnon arjesta helppoa

"Husu kertoo, että suurin hyöty on tullut siitä, että Accountor HR:n asiantuntija Jaana Laakso on ollut lähes koko ajan käytettävissä. Husun oma työ on usein melko hektistä ja monet muut asiat vievät huomion, jotta järjestelmän haasteisiin voisi keskittyä kunnolla. Ratkaisutuen avulla Mehiläisessä on saatu ratkaistua nopeastikin asiat, jotka eivät ole toimineet järjestelmän sisällä. ”Yhteistyö on ollut mutkatonta ja Jaanan asiantuntijuus on omaa luokkaansa. Näemme hänen kanssaan järjestelmän kehityskohteet samalla tavalla ja voin luottaa siihen, että asiat hoidetaan loppuun saakka ammattitaidolla. Olemme myös saaneet konkreettisia vinkkejä sellaisistakin asioista, joihin emme välttämättä itse ole kiinnittäneet huomiota."

-- Piia Husu, palkanlaskentapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiPerkinElmerin HR-järjestelmä osallistaa myös työntekijät

"Palaute työntekijöiltä on ollut hyvää: Ihanaa, että on ohjelma, jota on näin helppo käyttää! Ei tarvita mitään käyttöohjeita", Jaana Kivi toteaa. "Käyttäjän näkökulmasta järjestelmä onkin ollut helppokäyttöinen."

-- Jaana Kivi, HR Manager

Näytä referenssi

ReferenssiPalkkaohjelmisto toi potkua prosessikehitykseen Pihlajalinnassa

"En ollut aiemmin käyttänyt Mepco HRM-ohjelmistoa, mutta tiesin sen olevan käytössä muilla terveydenhuoltoalan toimijoilla ja luotin siihen, että alalle tyypilliset haasteet on ohjelmistossa jo ratkaistu.” “Tutustuin lähemmin ohjelmistoon verkkoesittelyissä, ja parin palkanlaskijan kanssa osallistuimme kokeilutilaisuuteen, jossa selviteltiin, miten ohjelma meillä toimisi” “Kiivaimpaan aikaan projektia tehtiin 1-2 työpäivää viikossa muiden töiden ohella, joten se oli vaativa pyristys. Olemme iloisia, että projekti saatiin maaliin aikataulussa” Kasvavalle Pihlajalinnalle Mepco on hyvä valinta, sillä se elää ja kehittyy jatkossakin tarpeiden mukaan."

-- Satu Sipovaara, Mepco pääkäyttäjä, Pihlajalinna Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiHaminan Energia sai uutta virtaa talousjärjestelmiinsä

"Näimme toimittajavalinnan yhtenä kriittisimmistä asioista tässä projektissa. Että onnistutaan löytämään toimittaja, joka tuntee toimittamansa ratkaisun mahdollisuudet riittävän hyvin ja ymmärtää myös asiakkaan tarpeet. Tällä kertaa valinnassa onnistuttiin jopa yli odotusten, ainakin näin projektipäällikön näkökulmasta.” Suurinta suitsutusta projektissa sai soveltuvuusanalyysi, joka tehtiin ennen varsinaisen yhteistyön aloittamista. “1-2 kuukautta kestäneessä soveltuvuusanalyysissa käytiin yhdessä toimittajan kanssa läpi, kuinka hyvin järjestelmä soveltuu Haminan Energian tarpeisiin"

-- Pekka Raukko, varatoimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTiivis yhteispeli siivitti Are Oy:n HR-projektin maaliin

"Myös yhteistyö Mepcon kanssa sujui hyvin”, Päivi Lyly kiittää. “Olemme saaneet sellaista palvelua, jota olemme heiltä tarvinneet. Projektin aikana todella huomasi, että Mepcolla on takanaan yli 300:n käyttöönoton kokemus. Se hyödytti myös meitä."

-- Päivi Lyly, henkilöstön kehittämispäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMalux Finland Oy osti Mepco Palkat - sai tietopankin kaupan päälle

"Mepco Palkoissa on otettu huomioon esimerkiksi työehtosopimukset ja lakisääteiset prosentit”, Stina Korhonen kehuu. “Kaikki tarvitsemasi tieto on valmiina. Valitset vain sen, mikä soveltuu sinun yrityksesi tarpeisiin.” Myös yhteistyö Mepcon kanssa sujui mukavissa merkeissä. “Asiakkaana meidät otettiin hyvin vastaan”, Stina Korhonen kiittää. “Vaikka Mepcolla on asiakkaita vaikka kuinka paljon, niin tuli sellainen olo, että he huolehtivat juuri meistä. Vaikka olemme pieni yritys, meitä pidettiin tärkeänä.” “Hyvällä mielellä voin suositella Mepcoa myös muille!"

-- Stina Korhonen, taloushallinto, Malux Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHoliday Clubissa hoidetaan henkilöstön asiat tehokkaasti järjestelmien avulla

"Anu Palolahti kertoo, että Holiday Clubissa ollaan oltu tyytyväisiä Mepco HRM -järjestelmään. Erityisen hyvänä asiana hän pitää sitä, että alun perinkin otettiin käyttöön kattava järjestelmä pelkän palkanlaskentaohjelman sijaan. ”Nyt voimme viedä järjestelmää eteenpäin ja kehittää sen käyttöä jatkossakin, koska se on niin monipuolinen ja mahdollisuuksia riittää”, Palolahti sanoo. ”Mepcossa on paljon sellaistakin potentiaalia, mitä emme ole vielä ottaneet käyttöön. Se tukee niin hyvin henkilöstöhallintoa, palkanlaskentaa ja esimiestyötä, että ilman muuta suosittelisin sitä myös muille”, hän jatkaa."

-- Anu Palolahti, HR-koordinaattori

Näytä referenssi

ReferenssiOutotec luottaa Mepcon palkanlaskentajärjestelmään

"Palkanlaskijamme ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on varsin käyttäjäystävällinen ohjelmisto. Itse olen huomannut, että tietojen järjestelmästä ulos ajaminen sujuu näppärästi. Raportointi on nopeaa ja raportit ovat tarvittaessa yksityiskohtaisia. Niitä voivat tarvittaessa hyödyntää muutkin kuin palkanlaskennan työntekijät, esimerkiksi esimiehet."

-- Outotec

Näytä referenssi

ReferenssiKehitysvammaisten Palvelusäätiössä päästiin eroon turhasta paperin pyörittelystä Mepco HRM:n avulla

" "Paperittomuus on ollut iso etu, mutta sen lisäksi asiat varmistuvat paremmin kuin aikaisemmin. Näkisin myös etuna sen, että olemme saaneet henkilökuntaa aktivoitumaan. Henkilökunta itse tekee ilmoituksia suoraan järjestelmään, ja se on selkeyttänyt huomattavasti henkilöstöhallinnon prosesseja", Kankainen sanoo. Kouluarvosanaksi Mepco HRM-järjestelmälle Kankainen antaa täyden 10."

-- Mika Kankainen, hallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTouhulan virikkeellisen varhaiskasvatuksen taustalla toimiva rekrytointi ja henkilöstöhallinto

"Accountor HR Solutions on ollut kumppanina todella hyvä. Olen ollut monissa palkanlaskenta- ja HR-järjestelmien käyttöönotoissa mukana matkan varrella ja sehän on aivan varma, että ei ole olemassa yhtään sellaista, missä ei mitään ongelmaa olisi. Mutta Mepcossa on niin paljon hyvää, että olemme kyllä olleet todella, todella tyytyväisiä”, Horsma sanoo."

-- Salme Horsma, HR-asiantuntija, Touhula Varhaiskasvatus

Näytä referenssi

ReferenssiSeinäjoen Energiassa odotettiin innolla uutta HR- ja palkkahallinnon järjestelmää

"Tavoitteenamme oli keskittää yhteen järjestelmään koko henkilöstö- ja palkkahallinto ja Mepco HRM vastasi tarpeeseemme. Lisäksi saimme lisäarvoa kun loma- ja poissaolokäsittelyt voidaan tehdä nyt myös järjestelmässä. Nyt sekä esimiehet ja työntekijät pääsevät tarkastelemaan näitä tietoja”, tietohallintopäällikkö Seppo Haapamäki kertoo. Haapamäki antaa Mepco HRM -järjestelmälle kouluarvosanaksi 9."

-- Seinäjoen Energia: Seppo Haapamäki, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTilistar Oy laskee yli 30 työehtosopimusta kattavan asiakaskunnan palkat Mepcolla

"Kyllä Mepco on ehdottomasti ykkönen, kun kokemusta muistakin järjestelmistä on", Pajuoja sanoo. "Myös palkanlaskijamme ovat pitäneet ohjelmasta. Vaikka muutosvastarintaa olikin aluksi, niin nyt viimeisetkin ovat sitä mieltä, että Mepco on ehdottomasti parempi järjestelmä kuin edellinen", hän jatkaa. Miia Pajuoja suosittelisi Mepcoa myös muille saman alan toimijoille, koska se on nykyaikainen ja monipuolinen. "

-- Miia Pajuoja, liiketoimintajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHoliday Clubissa hoidetaan henkilöstön asiat tehokkaasti järjestelmien avulla

"Mepcossa on paljon sellaistakin potentiaalia, mitä emme ole vielä ottaneet käyttöön. Se tukee niin hyvin henkilöstöhallintoa, palkanlaskentaa ja esimiestyötä, että ilman muuta suosittelisin sitä myös muille”, sanoo Anu Palolahti."

-- Anu Palolahti, HR-koordinaattori, Holiday Club

Näytä referenssi

ReferenssiMutkatonta tuntikirjausta Työtehoseurassa

"Kaiken kaikkiaan Stenberg on tyytyväinen Työtehoseuran tuntikirjausjärjestelmään. ”Aiempi järjestelmämme oli kankea ja vei paljon kouluttajien aikaa. Nyt he voivat keskittyä tuntien kirjaamisen sijaan oikeisiin töihin. Jos hakee helppokäyttöistä tuntikirjausjärjestelmää, joka on tätä päivää ja mutkaton ottaa käyttöön, kannattaa valita Kirjaamo."

-- Maarit Stenberg

Näytä referenssi

ReferenssiSaarioisten arki helpottui yhtenäisen HRM-järjestelmän myötä

"Päällimmäinen tavoite oli, että saamme henkilöstöä koskevan tiedon yhteen järjestelmään. Kävimme useamman toimittajan ratkaisuja läpi. Mepcon tarjoama kokonaisuus oli paras."

-- Tero Tuominiemi, henkilöstö- ja hallintojohtaja, puh. 040 548 6481

Näytä referenssi

ReferenssiPihlajalinnassa käytössä Mepco HRM-palkkaohjelmisto

"En ollut aiemmin käyttänyt Mepco HRM-ohjelmistoa, mutta tiesin sen olevan käytössä muilla terveydenhuoltoalan toimijoilla ja luotin siihen, että alalle tyypilliset haasteet on ohjelmistossa jo ratkaistu.” “Tutustuin lähemmin ohjelmistoon verkkoesittelyissä, ja parin palkanlaskijan kanssa osallistuimme kokeilutilaisuuteen, jossa selviteltiin, miten ohjelma meillä toimisi"

-- Satu Sipovaara, Mepco pääkäyttäjä, 040 135 6675, satu.sipovaara(a)pihlajalinna.fi

Näytä referenssi

Siirry Accountor HR Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions Oy:n referenssit

Accountor HR Solutions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Googlen PWA-teknologia tukee Mobile always -tekemistä
Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia