Accountor Enterprise Solutions kokemuksia

Accountor Enterprise Solutions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Accountor Enterprise Solutions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHaminan Energialla käytössä HRM ja ERP Mepcolta

"Markkinoilta löytyvien useiden palveluntarjoajien joukosta toimittajaksi valikoitui Mepco, joka oli entuudestaan tuttu ja luotettava toimija"

-- Pekka Raukko, varatoimitusjohtaja, puh. 040 592 6024, pekka.raukko(a)haminanenergia.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSATO valitsi asiakastietojärjestelmäkseen Microsoft Dynamics CRM:n

"Toiveena oli joustava ja helppokäyttöinen järjestelmä, josta asiakastieto olisi kaikkien sitä tarvitsevien käytettävissä"

-- Monica Aro, asiakkuus- ja viestintäjohtaja, 0400 458 309, monica.aro(a)sato.fi

Näytä referenssi

ReferenssiForssan kaupungin uusi CRM tehostaa toimintaa ja parantaa viestintää

"Mepco ottaa huomioon toiveemme ja tarpeemme. Olemme vielä järjestelmän käyttöönoton alkuvaiheessa, mutta toistaiseksi kokemukset yhteistyöstä ovat hyviä. Uskon, että saamme järjestelmästä irti sen, mitä alun perin tavoittelimme"

-- Sami Sulkko, Forssan kaupunginjohtaja sami.sulkko@forssa.fi 050 564 0001

Näytä referenssi

ReferenssiPorvoon kaupunki panostaa asiakaskokemukseen uuden CRM-ratkaisun avulla

"CRM-järjestelmän avulla palvelupyynnöt saadaan ohjattua oikealle taholle ja asiakas pystyy ohjelman kautta seuraamaan palvelupyyntönsä käsittelyä”, hallintopalvelukeskuksen johtaja Marith Kullström tarkentaa. “Hallintopalvelukeskuksen sisäiset asiakkaat voivat myös jatkossa tehdä palvelupyyntönsä ajasta ja paikasta riippumatta.” "

-- Marith Kullström, hallintopalvelukeskuksen johtaja, 040 578 8880, marith.kullstrom(at)porvoo.fi

Näytä referenssi

ReferenssiHaminan Energia sai uutta virtaa talousjärjestelmiinsä Mepcon avulla

"Kaikissa projekteissa tulee eteen jonkin verran muutoksia ja uusia asioita, joihin ei ole varauduttu. Kun näin tapahtui, Mepco pystyi joustavasti löytämään asioihin ratkaisut"

-- Pekka Raukko, varatoimitusjohtaja, puh. 040 592 6024, pekka.raukko(a)haminanenergia.fi

Näytä referenssi

ReferenssiTelinekatajan ERP-projekti etenee – Sycor ja Mepco solmivat yhteistyön

"Yhteistyö Mepcon kanssa on sujunut hyvin”, Hannus kiittää. “Meillä on aiemmin ollut käytössä ainoastaan taloushallinto, eli aika vähän ihmisiä on ollut tekemisissä järjestelmän kanssa. Nyt kokonaisuus laajenee koskemaan koko henkilöstöä.” “Nykyiset käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä AX:aan”, Hannus jatkaa. “Olemme aina saaneet vastauksen, jos ongelmia on ilmennyt. Ja niitä on ilmennyt aika vähän. Meillä on ollut onnistunut porukka siellä Mepcossa, ja olemme olleet heihin hyvin tyytyväisiä.” "

-- Telinekataja: Thorolf Hannus, talousjohtaja, puh. 040 578 3541, thorolf.hannus(at)telinekataja.fi

Näytä referenssi

ReferenssiOlympiastadionin uusi CRM-järjestelmä kerää muistot talteen

"Accountor Enterprise Solutions on ollut mukana matkassa jo useamman vuoden ajan Pro Stadion -kumppanina”, Paju jatkaa. “He ovat olleet kanssamme nostamassa Olympiastadionia uuteen kukoistukseen jo pitkään."

-- Olympiastadion: Marju Paju, markkinointijohtaja, 040 5138452, marju.paju(at)stadion.fi

Näytä referenssi

ReferenssiParempaa asiakaskokemusta ja ajantasaista palkanmaksua VMP Varamiespalvelussa

"Accountor Enterprise Solutions valittiin pari vuotta sitten kumppaniksi, koska VMP:llä luotettiin tunnettuun ja suureen Microsoft Dynamics -toimittajaan. Järjestelmäkokonaisuuden monimutkaisuuden vuoksi VMP:ssä haluttiin, että ratkaisun ydin eli Microsoft Dynamics-tuoteperhe tulee samalta toimittajalta. Näin saatiin myös vähennettyä järjestelmätoimittajien määrää. "Emme halunneet lähteä rakentamaan näin monimutkaista kokonaisuutta aloittelevan ohjelmistotoimittajan kanssa. Valinta tuntui loogiselta myös sen vuoksi, että saamme yhdeltä luukulta useamman osa-alueen kuntoon. Tämä on myös yksi ja sama vahva peruste, miksi henkilöstöpalveluasiakkaamme valitsevat VMP Groupin kumppanikseen"."

-- Johannes Setänen, VMP Varamiespalvelu

Näytä referenssi

ReferenssiYksi Suomen kiinnostavimmista yrityksistä valitsi tuotannonohjaukseen NetSuiten

"NetSuiten uusi teknologia ja kasvava, ympäri maailmaa toimiva alusta tekivät vaikutuksen. Selainpohjaisuus tuo joustavuutta. Näemme NetSuiten tulevaisuuden valintana” Mepco valikoitui NetSuiten toimittajaksi, koska se on paikallinen toimija, joten yhteydenpito on helppoa. Lisäksi Mepcolla oli Hällforsin mukaan hyvät referenssit. ”Asiantuntemus myyntiprosessissa oli omaa luokkaansa”, Hällfors kehuu."

-- Samu Hällfors, varatoimitusjohtaja ja designjohtaja, Framey Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTrimble Forestry Finlandin NetSuite-käyttöönotto sujahti sukkana läpi

"Kun järjestelmä otettiin syyskuun kolmannella viikolla käyttöön, niin jo seuraavalla viikolla tein meidän kolmannen kvartaalin sisäiset raportit. Kyllähän sen saa hyvin nopeasti haltuun. Se on looginen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä.” “Mitään yllättävää ei tullut esiin projektin aikana”, Leena Kelhu kertoo. “NetSuitesta sai hyvän kuvan esittelykäynnin aikana ja mielikuva on vastannut todellisuutta. Myös käyttöönottoprojekti meni pitkälti suunnitelmien mukaan. Ei tullut mitään sellaista, että ‘ai vitsi, tuo olisi pitänyt tietää jo etukäteen’."

-- Leena Kelhu, Controller

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Ekonomit siirtyivät moderniin Dynamics 365 -järjestelmään - projektitiimi saa täyden kympin

"Olimme sitä mieltä, että ratkaisutoimittajan täytyy olla riittävän iso ja vakavarainen. Riittävän isolla tarkoitan sitä, että on riittävästi resursseja, ettemme ole yhden tai kahden ihmisen varassa. Se oli tärkeä asia valinnassa. Lisäksi Accountor Enterprisellä on kohtuullisen paljon kokemusta vastaavantyyppisistä projekteista", Mäkinen summaa. Myös projektitiimi vakuutti jo neuvotteluvaiheessa osaamisellaan ja asenteellaan. Yhteistyö projektin aikana on sujunut mutkattomasti. "Meillä on todella osaava ja pätevä projektipäällikkö. Kaiken kaikkiaan koko projektitiimin tekemisessä on näkynyt halu ymmärtää asiakkaan tekemistä ja löytää siihen parhaat ja sopivimmat ratkaisut. Projektitiimin toiminnalle täysi 10", Mäkinen kehuu."

-- Tuija Mäkinen, asiakashallintapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSatamajätti Steveco sai sujuvuutta CRM-uudistuksella

"Uusi järjestelmä on Renlundin mukaan sujuvoittanut työntekoa. “Tarjousten versiot tallentuvat järjestelmään, ja muutosten tekeminen on helppoa. Paljon manuaalista työtä on jäänyt pois”, mainitsee Renlund esimerkkinä ohjelman tuomista parannuksista. “Olemme nyt muutaman viikon käytön jälkeen tyytyväisiä lopputulokseen. Kehitys toki jatkuu vielä tarpeen mukaan matkan varrella, mutta suurin työ on tehty ja saimme mitä tilasimme”, kiittää Renlund."

-- Vesa-Heikki Renlund, myyntijohtaja, Steveco Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAmmattiopisto Luovi yhtenäisti asiakkuudenhallintaa CRM-ratkaisun avulla

"Kumppanin on perehdyttävä asiakkaan toimintaan", Elina Koskela painottaa. "On vaikeaa ratkaista ongelmia, jos prosesseja ei tunneta. Kumppanilla on paljon hallittavanaan." "Myös asiakkaan on ymmärrettävä, mitä hän haluaa ja mitkä ovat kehittämisen tarpeet", Mervi Leinonen jatkaa. "Kumppanin on muokattava asiakkaan toiveet ja vaatimukset toimivaksi järjestelmäksi kustannustehokkaalla tavalla. Se ei onnistu ilman asiantuntemusta ja osaamista." "

-- Mervi Leinonen, tietohallintopäällikkö, Elina Koskela, viestintäsuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiHY+ on täydennyskoulutusyhtiö, jolla on viisas omistaja - NetSuite ja Accountor Enterprise mukana kehittämässä

"Käyttöönotto talous- ja palkkahallinnon osalta tapahtui parissa kuukaudessa, siis harvinaisen nopeasti. ”Se ei näkynyt meillä käytännössä millään lailla, kaikki sujui hienosti”, Karjalainen kehuu. Hän nostaa hattua ammattimaiselle toiminnalle ja asiantuntevalle toimittajalle, silloiselle Mepcolle, nykyiselle Accountor Enterprise Solutionsille. ”NetSuitesta otettavista raporteista ei ole löytynyt missään vaiheessa merkittäviä virheitä. Kaikki luvut täsmäävät, kaikki rivit löytyvät raporteista, mikä johtunee erinomaisesta integraatiosta. Olen positiivisesti ällikällä lyöty”, Karjalainen kehuu. ”Laskutus on helpottunut merkittävästi ja kaikki toimii aikataulussa. Koulutusta ja konsultointityötä myyvälle yritykselle NetSuite on loistava valinta skaalautuvuutensa, pilvipohjaisuutensa ja käytettävyytensä puolesta. Muutaman järjestelmän käyttöön ottaneena voin myös sanoa, että kaikki on sujunut NetSuiten kanssa loistavasti."

-- Päivi Karjalainen, talousjohtaja, paivi.karjalainen(a)helsinki.fi

Näytä referenssi

ReferenssiBLC:lle haettiin koko konsernin yhteistä CRM-ratkaisua ja osaavaa ratkaisutoimittajaa liiketoiminnan tueksi

"Halusimme yhden kumppanin, joka pystyy hoitamaan järjestelmätoimituksen kokonaisuudessaan. Kyseessä oli kuitenkin aika vaativa projekti, johon kuuluu eri yhtiöitä ja erilaisia tarpeita. Hanke oli laaja kaiken kaikkiaan. Tuntui, että Accountor Enterpriseltä löytyi osaajia kaikkiin tarpeisiimme, joten se oli sitten selkeä valinta”. Toinen asia, joka ohjasi BLC:tä Accountorin suuntaan oli Field Service -moduulin tuoreus. ”Muilla toimittajilla ei ollut vielä juurikaan kokemusta Field Servicestä. Accountor Enterprisellä oli jo muutama referenssi siitä olemassa, mikä vaikutti valintaan ”, Mikko Torniainen jatkaa."

-- Mikko Torniainen, tuotepäällikkö, BLC Turva Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDynamics 365-lösningen möjliggör bättre service för kommuninvånarna i Borgå stad

"Det viktiga för oss är systemets skalbarhet och att vi själva kan producera till exempel nya blanketter utan att vi behöver extern hjälp. Det är lättare att utarbeta blanketter i Dynamics 365 jämfört med de system som tidigare varit i användning hos oss. Tidigare utgjordes e-tjänstavsnittet främst av sammanställningar av länkar på webbtjänsten. Nu är den en riktig portal, i vilken en kommuninvånare kan logga in och den fungerar som en egen tjänst. Portalen fungerar också fint med mobila enheter. Mobilanvändning var ett särskilt krav för oss, i ljuset av att största delen av webbesöken numera sker med mobila enheter"

-- Axel Ek, Borgå stads dataadministrationschef, axel.ek (a) porvoo.fi

Näytä referenssi

ReferenssiHL-Family Oy skaalautuu NetSuiten avulla - Accountor Enterprise toteutti käyttöönoton supernopeasti

"Valitsimme Accountor Enterprisen NetSuite-toimittajaksemme suositusten perusteella, eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Fiilis on hyvä ja budjetissa pysyttiin!”, hykertelee Mikola."

-- Timo Mikola, toimitusjohtaja, HL-Family Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen viilein ja uberein globaali kasvuyritys Enevo Oy luottaa NetSuiteen ja Mepcoon menestyksensä tukemisessa

"Tottakai kehitys ei lopu koskaan. Alustan kanssa meidän ei tarvitse pohtia integraatioita, vaan suoraan kehittää sitä mitä tarvitsemme. Seuraavaksi käyttöön on tulossa globaali projektitoiminnallisuus ja tehostamme digitaalista asiakaspalvelua”, kertoo Uusitalo."

-- Mika Uusitalo, CFO, mika.uusitalo(at)enevo.com

Näytä referenssi

ReferenssiDynamics 365 -ratkaisu mahdollistaa kuntalaisten paremman palvelun Porvoon kaupungissa

"Meille on tärkeää järjestelmän skaalautuvuus ja se, että pystymme itse tuottamaan esimerkiksi uusia lomakkeita ilman, että tarvitsemme ulkopuolista apua. Lomakkeiden laatiminen Dynamics 365:ssa on helpompaa kuin muissa käytössämme olleissa järjestelmissä”, Ek sanoo. Myös kuntalaiset ovat ottaneet asiointiportaalin hyvin vastaan ja siinä onkin tapahtunut selkeä parannus entiseen. ”Ennen sähköisen asioinnin osuus koostui lähinnä linkkikokoelmista verkkopalvelusivulla. Nyt se on oikea portaali, johon kuntalainen voi kirjautua ja joka toimii omana palvelunaan. Portaali toimii hyvin myös mobiililaitteilla. Mobiilikäyttö oli meille yksi erityisvaatimus, sillä valtaosa verkkovierailuista tapahtuu nykyään mobiililaitteella”, Ek kommentoi."

-- Axel Ek, Porvoon kaupungin tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLakimiesliiton jäsenille monipuolista palvelua verkossa

"Saimme hyvin nopealla aikataululla tarjouksen ja meille tultiin esittelemään Microsoft Dynamics 365 CRM-ratkaisua. Esittelyn jälkeen totesimme, että sehän on kuin meille tehty. Lisäksi järjestelmä oli heti toimitettavissa niillä vaatimuksilla, mitä meillä oli”, Halonen kertoo. ”Aluksi ajattelimme, että CRM-järjestelmä ei soveltuisi meille, koska kuvittelimme, että sitä kautta laskutus ei pelaa. Mutta sitten tuli Accountor Enterprise, joka osoitti meidän luulomme täysin vääriksi ja pystyi tarjoamaan juuri meille sopivan paketin”, hän jatkaa. Halosen mukaan yhteistyö Accountor Enterprisen kanssa on sujunut muutoinkin erittäin hyvin. ”Accountor Enterprise teki meille projektisuunnitelman, jonka aikataulu piti täsmällisesti. Menimme täysin suunnitelman mukaisesta ja projektin aikataulu piti. Projektin varrella toki ilmeni joitakin lisätarpeita, mutta ne pystyttiin hyvin huomioimaan ja sovittamaan aikatauluun”, hän kertoo. "

-- Kehityskoordinaattori Jaana Halonen, Lakimiesliitto

Näytä referenssi

ReferenssiOnx ideaa? -palvelu tekee nuorten ideat näkyviksi Kouvolassa

"Accountorin asiantuntijat pitivät meistä hyvää huolta. Kaikki sujui vaivattomasti, jokainen teki kotiläksynsä ja toiveet ratkaistiin nopeasti”, nuorisopalvelujen suunnittelija Riikka Kaasalainen kiittelee. Tietohallintojohtaja Sirpa Mäntynen on samoilla linjoilla. ”Yhteistyö Accountorin Enterprise Solutionsin kanssa on ollut erittäin hyvää. Prosessit on toteutettu asiantuntevasti ja asiakasyhteistyö on sujunut erinomaisesti. Sovitut asiat ovat pitäneet."

-- Riikka Kaasalainen, nuorisopalveluiden suunnittelija, Kouvolan kaupunki ja Sirpa Mäntynen, Tietohallintojohtaja, Kouvolan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Ekonomit siirtyivät moderniin Dynamics 365 -järjestelmään – projektitiimi saa täyden kympin

"Hyvä kumppani ymmärtää asiakkaan tarpeita, mutta pitää myös uskaltaa olla rehellinen asiakkaalle. Ei luvata semmoista, mitä ei voida toteuttaa. Mielestäni toimittajan ammattitaitoa on myös se, että uskaltaa haastaa asiakasta ja kertoa vaihtoehtoisia toimintatapoja."

-- Tuija Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiTrimble Forestry Europe laajensi NetSuite-ratkaisuaan

"Yhteistyö on sujunut puolin ja toisin mutkattomasti. Uskomme ymmärtävämme hyvin toisiamme ja meille molemmille tärkeitä asioita. Niistä kommunikointi on ollut avointa ja selkeää. Yhteistyöllä on luja pohja ja sellaista kumppanuutta on hyvä edelleen kehittää"."

-- Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry Europe

Näytä referenssi

ReferenssiProMart vauhdittaa kasvuaan NetSuiten avulla

"NetSuite kasvaa ja kehittyy liiketoimintamme mukana. Järjestelmän ketteryydestä kertoo se, että aamupäivän ideariihessä syttynyt lamppu on parhaimmillaan johtanut käytännön toteutukseen jo iltapäivän aikana. Nopea reaktiokyky on kovaa valuuttaa asiakkaidemme palvelussa”, Pajula painottaa. "

-- Hannu Pajula, kehitysjohtaja, ProMart

Näytä referenssi

ReferenssiSolmu yhdistää kuntalaiset ja päättäjät

"Myös Anttilalla on pelkkää hyvää sanottavaa yhteistyöstä Accountor Enterprise Solutionsin kanssa. “Projekti on hoidettu vastuullisesti, eikä meitä ole jätetty yksin palvelun käyttöönoton kanssa."

-- Jukka Anttila, Hallintojohtaja, Nurmijärven kunta

Näytä referenssi

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor Enterprise Solutions Oy:n referenssit

Accountor Enterprise Solutions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut
Uusien ideoiden syntyminen vaatii koneiden keskelläkin vuorovaikutusta ihmisten välillä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia