logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi.

Accountor Enterprise Solutions Oy

Yritysesittely

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi. Accountor Enterprise Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla.

Toimintamme ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palveluksessamme on yli 120 asiantuntijaa.

Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi.
Työntekijöitä 120
Y-tunnus 1445967-2
Perustettu 2017
Www Kotisivut
Puh 358 (0) 20 7422700
E-mail myynti@accountorenterprise.fi

Toimipaikat     Helsinki, Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Microsoft, Oracle

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Pankki ja vakuutus, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Accountor Enterprise Solutions, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, ERP, marketing automation, ClickDimensions, Crm, Microsoft Dynamics ERP

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Accountor Enterprise Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMany online services to members of the Association of Finnish Lawyers

"Accountor Enterprise made a project plan to which they stuck very well. Everything proceeded according to plan and to timetable. There were some additional needs that we realised on the way, but these were squeezed in within the timetable as well," she says. "

-- Jaana Halonen, Development Coordinator, The Association of Finnish Lawyers

Näytä referenssi

ReferenssiEfficient ERP system supports KuntaPro growth

"We created the specifications and planned the launch together with Accountor Enterprise. The launch with the first group went without a hitch, thanks to the excellent assistance we received,” says Särkinen."

-- Juha Särkinen, Project Manager

Näytä referenssi

ReferenssiTrimble Forestry Europe expands its NetSuite solution

"Cooperation has gone smoothly on all sides. We think that we understand each other well and the issues that are important to both of us. Communication on them has been transparent and clear. Our cooperation has a solid foundation and a partnership of this kind is a strong basis for development,” say Leena Kelhu and Arto Ignatius in unison."

-- Leena Kelhu, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiProMart accelerates its growth with NetSuite

"NetSuite grows and develops with our business. The system is very agile. For example, an idea brainstormed in a morning meeting can, in a best-case scenario, lead to a practical implementation by the afternoon. The ability to react rapidly is very important to our customers," Pajula emphasises."

-- Hannu Pajula, Head of Development, ProMart

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Accountor Enterprise Solutions - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Accountor Enterprise on Microsoftin kultakumppani ja Euroopan vahvin NetSuite-toimittaja. 

 

Nykyaikainen asiakkuudenhallinta sisältää perinteisen CRM:n ominaisuudet, kuten asiakasrekisterit, myyntimahdollisuuksien..

Markkinointi

Accountor Enterprise on ollut Suomen johtava myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisujen toimittaja jo 15 vuoden ajan. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja projekteja Dynamics-teknologialla, joka on noussut maan..

Projektinhallinta

Järjestelmäkäyttöönotot ja suuret jatkokehityskokonaisuudet on usein järkevintä saattaa käyttökuntoon projektimuotoisesti. Käytössämme on kaksi eri toimintatapaa, ketterä ja perinteinen.

Ketterä..

BI ja raportointi

Meillä on kokemusta lukuisista Microsoft Power BI -hankkeista. Palaute asiakkailtamme ja Power BI -koulutuksiimme osallistuneilta on ollut ainoastaan positiivista. Koulutettavillemme syntyneisiin ahaa-elämyksiin on helppo..

Myynti

Accountor Enterprise on ollut Suomen johtava myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisujen toimittaja jo 15 vuoden ajan. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja projekteja Dynamics-teknologialla, joka on noussut maan..

Toiminnanohjaus ERP

Accountor Enterprise on Microsoftin kultakumppani ja Euroopan vahvin NetSuite-toimittaja. 

ERP-järjestelmällä voidaan lisätä yrityksen tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti. ERP-järjestelmässä tiedot..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Palvelumme ulottuvat integraatioarkkitehtuurin suunnittelusta aina toteutukseen ja testaamiseen asti. Toimintamallimme on ensin kuvata yhteisessä määrittelyssä integroitava sisältö ja järjestelmien rajapinnat, jonka..

Ketterät menetelmät

Suosimme ketterää toimintatapaa sen joustavuuden vuoksi. Ketterän toimintatavan valitsemme, jotta voimme tiiviillä yhteispelillä suunnata lyhyin toteutussyklein kohti asiakkaamme todellista ja muuttuvaakin..

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme monipuoliset ohjelmistosuunnittelupalvelut oli kyse sitten asiakkuudenhallintaa, toiminnanohjausta tai kenttähuoltoa tukevasta järjestelmä. Suunnitteluperiaatteemme pohjautuu ensin asiakkaan prosessien kuvaamiseen ja..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tekoäly ja koneoppiminen ovat arkipäiväistymässä osaksi moderneja liiketoimintasovelluksia. Hyödyntämisestä tulee jatkuvasti helpompaa valmiiden mallien ja soveltamiskohteiden avulla. Tekoälyn vauhdittamat..

IoT

Esineiden Internet - Internet of Things (IoT) -ratkaisut ovat tärkeä osa liiketoimintojen digitalisoinnissa ja toimittamissamme liiketoimintajärjestelmissä. Soveltamiskohteet vaihtelevat liiketoiminnoittain, mutta esimerkiksi..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu on se asiakkaalle näkyvä osa mukautustyöstä, jota yleensä eniten tekee tuoteasiantuntija. Konsulttiemme monipuolinen kokemus tuoteasiantuntijatyöstä erilaisissa projekteissa takaa..

Pilvipalvelut / SaaS

Liiketoimintajärjestelmien hankkiminen pilvipalveluna on tullut jäädäkseen. Palvelupohjaisesti hankittuna palveluita voidaan skaalata ketterästi tarpeen mukaan. Nykyaikaiset pilvipalvelut ovat tietoturvallisia ja..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Toimintamme ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa..

Järjestöt ja yhdistykset

Accountor Enteprise Solutions on keskittynyt kehittämään valmisohjelmistoihin pohjautuvaa järjestöjen, liittojen ja yhdistysten kokonaisratkaisua. Valmisohjelmistopohjaisuus takaa jatkuvasti ajanmukaisena säilyvän..

Julkishallinto

Yhtenäinen, kokonaisvaltainen ratkaisualusta antaa organisaatioille mahdollisuuden rakentaa toimintaympäristö oman aikataulun ja tarpeiden mukaisesti. Kaikki julkisen sektorin ratkaisumme perustuvat Microsoft Dynamics 365..

Accountor Enterprise Solutions - Referenssit

Accountor Enterprise Solutions - Julkaisut

Accountor Enterprise Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor Enterprise Solutions - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Liity rautaisten ammattilaisten joukkoon

Haemme jatkuvasti uusia ja innokkaita tulevaisuuden tekijöitä joukkoomme. Mottonamme on ”Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen”, ja tämä pätee niin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme.


Meillä voit työskennellä hyvin erilaisissa rooleissa. Työtehtäviä on tarjolla sekä kokeneille asiantuntijoille että vasta uraansa aloittaville tulevaisuuden ammattilaisille. Voit työllistyä muun muassa asiantuntijana toimitusprojekteissa tai ohjelmistokehityksen parissa. Keskitymme liiketoiminnan ja julkisten palveluiden digitalisoinnin mahdollisuuksiin. Haluamme löytää ratkaisuja toiminnan automatisointiin, parempaan ennustettavuuteen ja ohjaukseen, asiakaskokemuksen hiomiseen, myyntikanavien hallintaan ja aivan uusien liiketoimintamallien luomiseen.

Meillä työskentelee reilu 120 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Olemme voimakkaasti kasvava yritys ja olemme kolminkertaistaneet henkilömäärän kuudessa vuodessa. Rekrytoimme vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä.


Tutustu henkilökuntamme blogeihin


Sami Lahtinen, Customer Success Manager

"Työskentely täällä on ollut erittäin opettavaista, mielenkiintoista ja haastavaa. Asiakkaille tarjottavat teknologiat ja palvelut ovat niin hyviä, että pystyn seisomaan niiden takana sataprosenttisesti", kertoo Sami.

Jarkko Huovila, ohjelmistokehittäjä

"Ahkerassa, tavoitteellisessa sekä huumorintajuisessa porukassa on muutenkin mukava työskennellä. Accountor Enterprise tukee mukavasti myös vapaa-ajan harrastuksia, mikä on kaltaiselleni urheiluihmiselle tärkeää", toteaa Jarkko.


Lue lisää henkilökuntamme blogeja ja uratarinoita täältä

Accountor Enterprise Solutions - Rekryilmoitukset

 

Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku