logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi.

Accountor Enterprise Solutions Oy

Yritysesittely

Todellakin! Liiketoiminta- ja ICT-ratkaisut yhdestä osoitteesta!

Yhteensopivat liiketoimintaratkaisut pilvestä ovat kasvusi edellytys tulevaisuudessa. Samoin digitaalinen työympäristösi, jonka tietoturva on kunnossa. Me autamme liiketoimintasi kehityksen kannalta optimaalisten CRM-, ERP- ja ICT-infra -ratkaisujen valinnassa ja päivittäisessä hyödyntämisessä.

Tehostamme ajankäyttöäsi ja haluamme kasvaa kanssasi. Todellakin.

Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi.
Työntekijöitä 120
Y-tunnus 1445967-2
Perustettu 2017
Www Kotisivut
Puh 358 (0) 20 7422700
E-mail myynti@accountorenterprise.fi

Toimipaikat     Espoo, Tampere, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Microsoft, Oracle

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Pankki ja vakuutus, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Accountor Enterprise Solutions, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, ERP, marketing automation, ClickDimensions, Crm, Microsoft Dynamics ERP

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Accountor Enterprise Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAccountor toimitti NetSuite-ratkaisun Saksaan Trimble Forestry GmbH:lle

"Minulla on ollut ilo seurata Accountorin tapaa ottaa vastuu ja toimittaa se, mitä lupaavat. Jopa niin hyvin, että itselläni oli mahdollisuus kesken toimitusprojektin pitää talvilomani hyvillä mielin", jatkaa Leena."

-- Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry

Näytä referenssi

ReferenssiMicrosoft Dynamics 365 taipuu Valion toimittajahallintajärjestelmäksi

"Valiolla ollaan oltu hyvin tyytyväisiä Accountor Enterpriseen järjestelmäkumppanina. “Accountor on ihan loistava kumppani. Todella ketterä mutta kuitenkin hyvin johdonmukainen ja systemaattinen. Ja tietää tasan tarkkaan mitä tekee. Heillä on selkeä visio, että määritellään vaatimukset hyvinkin tarkasti. Accountorin kanssa ei tule suuria muutoksia budjettiin tai.."

--

Näytä referenssi

ReferenssiSolmu osallistaa kuntalaisia

"Solmu on osoittanut toimivuutensa kuntalaisten palautteiden hallinnassa ja matalan kynnyksen ideointialustana. “Toisinaan kuntalaiset ovat fiksumpia kuin kunnan päättäjät, mutta harva lähtee soittamaan, vaikka parannusehdotukset ovat kullan arvoisia”, Anttila kehuu. “Kuntalainen voi esittää Solmussa perustellun ideansa, joka käsitellään, joka arvioidaan ja johon vastataan..."

-- Jukka Anttila, hallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHIFK:n myynnin maalin teossa auttaa Microsoft Dynamics 365

"Järjestelmä saa pisteitä käyttäjäystävällisyydestään "Suosittelen järjestelmää myös muillekin toimijoille, koska se on käyttöliittymältään aika yksinkertainen ja henkilöstön on helppo ottaa se käyttöön. Kaikista tärkein asia on, että henkilöstö kokee järjestelmän heti helpoksi ja miellyttäväksi käyttää. Näen sen tosi tärkeänä asiana," Lindström.."

-- Markus Lindström, myyntijohtaja, HIFK, markus.lindstrom(a)hifk.fi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Accountor Enterprise Solutions - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Accountor Enterprise on Microsoftin kultakumppani ja Euroopan vahvin NetSuite-toimittaja. 

 

Nykyaikainen asiakkuudenhallinta sisältää perinteisen CRM:n ominaisuudet, kuten asiakasrekisterit, myyntimahdollisuuksien..

Markkinointi

Accountor Enterprise on ollut Suomen johtava myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisujen toimittaja jo 15 vuoden ajan. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja projekteja Dynamics-teknologialla, joka on noussut maan..

Projektinhallinta

Järjestelmäkäyttöönotot ja suuret jatkokehityskokonaisuudet on usein järkevintä saattaa käyttökuntoon projektimuotoisesti. Käytössämme on kaksi eri toimintatapaa, ketterä ja perinteinen.

Ketterä..

Toiminnanohjaus ERP

Accountor Enterprise on Microsoftin kultakumppani ja Euroopan vahvin NetSuite-toimittaja. 

ERP-järjestelmällä voidaan lisätä yrityksen tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti. ERP-järjestelmässä tiedot..

BI ja raportointi

Meillä on kokemusta lukuisista Microsoft Power BI -hankkeista. Palaute asiakkailtamme ja Power BI -koulutuksiimme osallistuneilta on ollut ainoastaan positiivista. Koulutettavillemme syntyneisiin ahaa-elämyksiin on helppo..

Myynti

Accountor Enterprise on ollut Suomen johtava myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisujen toimittaja jo 15 vuoden ajan. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja projekteja Dynamics-teknologialla, joka on noussut maan..

Taloushallinto

Dynamics 365 for Finance and Operations on nykyaikainen, pilvipalvelupohjainen toiminnanohjausratkaisu, joka tukee ketterästi toimitusketjun hallinnan, tuotannon, projektiliiketoiminnan ja taloushallinnon prosesseja sekä..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Palvelumme ulottuvat integraatioarkkitehtuurin suunnittelusta aina toteutukseen ja testaamiseen asti. Toimintamallimme on ensin kuvata yhteisessä määrittelyssä integroitava sisältö ja järjestelmien rajapinnat, jonka..

Ketterät menetelmät

Suosimme ketterää toimintatapaa sen joustavuuden vuoksi. Ketterän toimintatavan valitsemme, jotta voimme tiiviillä yhteispelillä suunnata lyhyin toteutussyklein kohti asiakkaamme todellista ja muuttuvaakin..

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme monipuoliset ohjelmistosuunnittelupalvelut oli kyse sitten asiakkuudenhallintaa, toiminnanohjausta tai kenttähuoltoa tukevasta järjestelmä. Suunnitteluperiaatteemme pohjautuu ensin asiakkaan prosessien kuvaamiseen ja..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tekoäly ja koneoppiminen ovat arkipäiväistymässä osaksi moderneja liiketoimintasovelluksia. Hyödyntämisestä tulee jatkuvasti helpompaa valmiiden mallien ja soveltamiskohteiden avulla. Tekoälyn vauhdittamat..

IoT

Esineiden Internet - Internet of Things (IoT) -ratkaisut ovat tärkeä osa liiketoimintojen digitalisoinnissa ja toimittamissamme liiketoimintajärjestelmissä. Soveltamiskohteet vaihtelevat liiketoiminnoittain, mutta esimerkiksi..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu on se asiakkaalle näkyvä osa mukautustyöstä, jota yleensä eniten tekee tuoteasiantuntija. Konsulttiemme monipuolinen kokemus tuoteasiantuntijatyöstä erilaisissa projekteissa takaa..

Pilvipalvelut / SaaS

Liiketoimintajärjestelmien hankkiminen pilvipalveluna on tullut jäädäkseen. Palvelupohjaisesti hankittuna palveluita voidaan skaalata ketterästi tarpeen mukaan. Nykyaikaiset pilvipalvelut ovat tietoturvallisia ja..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Toimintamme ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa..

Järjestöt ja yhdistykset

Accountor Enteprise Solutions on keskittynyt kehittämään valmisohjelmistoihin pohjautuvaa järjestöjen, liittojen ja yhdistysten kokonaisratkaisua. Valmisohjelmistopohjaisuus takaa jatkuvasti ajanmukaisena säilyvän..

Julkishallinto

Yhtenäinen, kokonaisvaltainen ratkaisualusta antaa organisaatioille mahdollisuuden rakentaa toimintaympäristö oman aikataulun ja tarpeiden mukaisesti. Kaikki julkisen sektorin ratkaisumme perustuvat Microsoft Dynamics 365..

Accountor Enterprise Solutions - Referenssit

Accountor Enterprise Solutions - Bloggaukset

Accountor Enterprise Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor Enterprise Solutions - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Liity rautaisten ammattilaisten joukkoon

Haemme jatkuvasti uusia ja innokkaita tulevaisuuden tekijöitä joukkoomme. Mottonamme on ”Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen”, ja tämä pätee niin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme.


Meillä voit työskennellä hyvin erilaisissa rooleissa. Työtehtäviä on tarjolla sekä kokeneille asiantuntijoille että vasta uraansa aloittaville tulevaisuuden ammattilaisille. Voit työllistyä muun muassa asiantuntijana toimitusprojekteissa tai ohjelmistokehityksen parissa. Keskitymme liiketoiminnan ja julkisten palveluiden digitalisoinnin mahdollisuuksiin. Haluamme löytää ratkaisuja toiminnan automatisointiin, parempaan ennustettavuuteen ja ohjaukseen, asiakaskokemuksen hiomiseen, myyntikanavien hallintaan ja aivan uusien liiketoimintamallien luomiseen.

Meillä työskentelee reilu 120 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Olemme voimakkaasti kasvava yritys ja olemme kolminkertaistaneet henkilömäärän kuudessa vuodessa. Rekrytoimme vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä.


Tutustu henkilökuntamme blogeihin


Sami Lahtinen, Customer Success Manager

"Työskentely täällä on ollut erittäin opettavaista, mielenkiintoista ja haastavaa. Asiakkaille tarjottavat teknologiat ja palvelut ovat niin hyviä, että pystyn seisomaan niiden takana sataprosenttisesti", kertoo Sami.

Jarkko Huovila, ohjelmistokehittäjä

"Ahkerassa, tavoitteellisessa sekä huumorintajuisessa porukassa on muutenkin mukava työskennellä. Accountor Enterprise tukee mukavasti myös vapaa-ajan harrastuksia, mikä on kaltaiselleni urheiluihmiselle tärkeää", toteaa Jarkko.


Lue lisää henkilökuntamme blogeja ja uratarinoita täältä

Accountor Enterprise Solutions - Rekryilmoitukset

job_image

Rekryilmoitus Henkilökuntamme esittäytyy

Jatkuva haku

Tältä sivulta löydät henkilökuntamme blogeja siitä, millaista meillä on olla töissä. Lue lisää tästä

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +36 muutaHR, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Webkehitys, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Microsoft Dynamics 365, NetSuite

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Myyntipäällikkö

Jatkuva haku

Etsimme Accountor Enterpriselle kunnianhimoista ja myyntiorientoitunutta Sales Manageria myymään liiketoimintaratkaisuja Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Microsoft, +5 muutaIT, Microsoft Dynamics 365, Microsoft 365, myyntityö, NetSuite

Sijainti: Espoo, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Ratkaisukonsultti, Dynamics 365 Customer Engagement (markkinointi)

Jatkuva haku

Tunnetko intohimoa asiakaskokemuksen kehittämiseen teknologia-alustaan perustuvien viestintäratkaisujen avulla, olet Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, +6 muutaMicrosoft, IT, Microsoft 365, Dynamics 365, ClickDimensions, Power BI

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Markkinointipäällikkö

Jatkuva haku

Tehtäväsi on liiketoimintamme myynnin mahdollistaminen markkinoinnin keinoin. Vastaat liiketoimintaryhmän markkinoinnin Lue lisää..

Osaamisalueet: Markkinointi, Microsoft, IT, +3 muutaMicrosoft 365, Dynamics 365, digital marketing

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus Junior ratkaisukonsultti

Jatkuva haku

Haemme Helsingin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiimiimme innokasta junior ratkaisukonsulttia kehittymään Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Asiakkuudenhallinta CRM, Asiakaspalvelu, +3 muutaMicrosoft, IT, Microsoft Dynamics 365

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus Jatkuvien Palveluiden asiantuntija

Jatkuva haku

Nykyisen asiantuntijamme edetessä talon sisällä uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin, etsimme nyt sinua ongelmaratkaisusta ja Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +5 muutaMicrosoft, IT, service desk, customer service, Microsoft Dynamics 365

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus Tekninen arkkitehti (Microsoft-teknologiat)

Jatkuva haku

Olemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, +5 muutaMicrosoft, C#, IT, Microsoft Dynamics 365, Dynamics 365

Sijainti: Espoo, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Projektipäälliköitä (ERP)

Jatkuva haku

Accountor Enterprise Solutions on johtava Microsoft Dynamics 365 - ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, +4 muutaMicrosoft, IT, Microsoft Dynamics 365, Microsoft 365

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Ratkaisuarkkitehti

Jatkuva haku

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, +4 muutaMicrosoft, IT, Microsoft 365, Dynamics 365

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Etsimme it-osaajia kasvavaan joukkoomme, katso avoimet työpaikkamme ja lähetä hakemuksesi jo tänään.

Jatkuva haku

Useita uramahdollisuuksia Meillä on tällä hetkellä avoimena useita erilaisia tehtäviä. Tässä listattuna avoimet paikat Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +39 muutaMarkkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, Oracle, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, rekrytointi, IT-rekrytointi, projektipäällikkö, NetSuite, työpaikkoja, myyntipäällikkö, netsuite-konsultti, tekninen arkkitehti, ratkaisuarkkitehti, ratkaisukonsultti

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Ratkaisukonsultti

Jatkuva haku

Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiimiimme Helsingissä etsii kokenutta ja innokasta ratkaisukonsulttia asiakkaan Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Dokumenttien hallinta, +4 muutaKetterät menetelmät, Microsoft, IT, Microsoft Dynamics 365

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus Tekninen arkkitehti (Microsoft-teknologiat)

Jatkuva haku

Työpaikan kuvausOlemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, +6 muutaDokumenttien hallinta, Microsoft, C#, IT, Microsoft Dynamics 365, microsoft dynamics 365 customer engagement

Sijainti: Espoo, Tampere

job_image

Rekryilmoitus NetSuite-konsultti

Jatkuva haku

Onko sinulla palava halu oppia ja olla rakentamassa uutta liiketoimintaa, välineenäsi maailman johtava pilvi-ERP? Haluatko Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Microsoft, +2 muutaIT, NetSuite

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Projektipäällikkö (CE)

Jatkuva haku

Tunnetko intohimoa asiakaskokemuksen kehittämiseen teknologia-alustan avulla, olet työskennellyt ketterissä projekteissa Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, +4 muutaMicrosoft, IT, Microsoft 365, Dynamics 365

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Ratkaisukonsultti, Dynamics 365 for Finance & Operations

Jatkuva haku

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Microsoft, +4 muutaIT, Microsoft 365, Dynamics 365, Microsoft Dynamics AX

Sijainti: Espoo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Markkinointikonsultti

Jatkuva haku

Tunnetko intohimoa markkinointi- ja viestintäratkaisujen sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen? Olet työskennellyt ketterissä Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Projektinhallinta, +5 muutaKetterät menetelmät, Microsoft, IT, Dynamics 365, NetSuite

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus Projektipäällikkö - Microsoft Dynamics 365 for Operations

Jatkuva haku

Accountor Enterprise Solutions on johtava Microsoft Dynamics 365 - ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Microsoft, +4 muutaIT, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics AX, ERP

Sijainti: Espoo

 

Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku