Veikkaus.fi

Tagit: Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Webkehitys, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Open source, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, coffeescript, Javascript, less, mocha, lodash, functional programming, gambling

post_image

Kuvaus:

Veikkauksen verkkokehitys

Veikkaus on yli 800 miljoonan euron vuotuisella verkkomyynnillään Suomen suurin sähköisen kaupankäynnin palvelu. Sen parhaiten tunnetut tuotteet ovat Lotto ja Veikkaus TV. Näiden ohella Veikkaus tarjoaa useita urheilu- ja arpapelejä niin web- kuin mobiilikanavissa.

Houston on toiminut vuodesta 2013 Veikkauksen strategisena kumppanina digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Toimimalla Veikkauksen kumppanina Houstonin Rockets -tiimeillä ollut hieno mahdollisuus kehittää laajalti käytettyjä palveluita, joiden on oltava luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Veikkaus toimii ketterillä menetelmillä aina UX-suunnittelusta sovelluskehitykseen asti, joka mahdollistaa tuotteiden nopean varioinnin sekä time-to-market -ajan.


Lue lisää: http://www.houston-inc.com/caset/

Pinterest

Muita julkaisuja Houston Inc.:lta