Respecta – responsiivinen verkkopalvelu

Tilaaja: Respecta

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Kuvaus:

RESPECTA

Respecta on osa Otto Bock Scandinavia Groupia, joka koostuu kymmenestä ortopedia-alan yrityksestä ollen alansa johtaja Pohjoismaissa.

Otto Bockin pääkonttori on Norrköpongissä, Ruotsissa. Kokonaisuudessaan konserni työllistää noin 6 000 ammattilaista tehden noin 800 miljoonan euron vuosittaista liikevaihtoa.

Respecta on Suomen suurin ja monipuolisin apuvälinealan toimija. Respecta tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, joilla voidaan ennaltaehkäistä vammoja sekä edistää tehokasta ja sujuvaa kuntoutus- ja hoitoprosessia.

ANDERSIN TOTEUTTAMA RATKAISU

Anders toteutti Respectalle responsiivisen verkkopalvelun. Yrityksen monipuolinen asiakaskunta koostuu julkisesta sektorista, yrityksistä ja kuluttajista. Verkkopalvelun pitääkin palvella kaikkia asiakasryhmiä sujuvasti riippumatta asiakkaan tarpeista, päätelaitteesta tai kielestä.

Anders vastasi verkkopalvelun vaatimusmäärittelyn toteutuksesta, visuaalisesta ilmeestä, käyttöliittymäsuunnittelusta, teknisen toiminnallisuuden suunnittelusta sekä toteutuksesta aina järjestelmän ylläpitoon asti.

Suosittelija:

Andersin asiantuntijoilla on kykyä ymmärtää nopeasti, mistä liiketoiminnassa on kyse ja soveltaa tietoja taitavasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Olen jo suositellut Andersia kumppaniksi muillekin ja tulen suosittelemaan jatkossakin.

Sasu Leskelä, BU Director, Respecta

Pinterest

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta

post_image

Premium

Video What Anders Innovations is all about

Kuvasimme pienen esittelyvideon kertomaan mistä Anders on tehty!Jos tykkäsit, äänestä Andersia myös European Business Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, BI ja raportointi, Supply chain management SCM, +47 muutaAsiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Logistiikka, Ohjelmistokehitys, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ketterät menetelmät, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Integraatiot, It-infrapalvelut, IoT, Big Data, Maksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Sisällönhallinta, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Microsoft, Linux, Windows, Mac OS, Google, IBM, iOS, Android, Oracle, SAP, Windows Phone, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Premium

Referenssi Helsingin seudun kauppakamari – verkkoalusta ja verkkokauppa

HELSINGIN SEUDUN KAUPPAKAMARIHelsingin kauppakamarin missiona on edistää ja tukea teollisuutta ja kaupankäyntiä Helsingin Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +16 muutaMyynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Konsultointi, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö