Osta ainoastaan onnellisten koodareiden koodia

Tagit: Myynti, IoT, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Webkehitys, Open source, Wordpress, Linux, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö

Aloitin maaliskuun alussa uudessa työpaikassa: Bitwisellä. Bitwisestä oli jäänyt kuva hieman vastavirtaan kulkevana ja erikoisia tempauksia tekevänä yrityksenä. Olin lukenut jutut yritysmummosta ja ihmeellisestä kisasta, jossa ryhmissä piti hankkia 500 eurolla autonromu matkan taittamista varten. Tekevätkö nuo oikeita töitä ollenkaan, ajattelin.

Nyt voin kertoa, että kyllä täällä töitä tehdään. Ihan hiki hatussa. Itse asiassa täällä on kovempi tekemisen meininki kuin missään missä olen aiemmin työskennellyt. Vaikka porukka täällä tekee kovaa duunia, niin se ei näy ihmisten kasvoilla. En väitä etteikö täällä joskus joku olisi hieman väsynyt. Ei tämä sentään mikään mikä-mikä-maa ole, jossa Peter Panit ja keijukaiset hyppivät pöydillä. Mutta täällä on jengillä ihan silmin nähden hyvä olla.

Hyvä olo tulee pienistä jutuista. Tänään pääsin ensimmäistä kertaa itse osallistumaan yritysmummon tarjoilemalle aamiaiselle. Tiistaisin me käydään pelaamassa sählyä. Joku porukka kävi äskettäin kokeilemassa jousiammuntaa. Tarjolla on vaikka mitä, joka vie ajatukset pois työstä ja tuo jengin lähemmäs toisiaan.

Väitänkin, että meillä on pidetty sen verran hyvää huolta ihmisestä, että meidän koodarit on onnellisia. Nyt, kun itse olen nähnyt kulissien taakse, tiedän etten enää koskaan osta kellarikoodia ulkomailta. Ostan ainoastaan kotimaista onnellisen koodarin koodia. Onnelliset, kun tekevät järjestäen työnsä paremmin ilman, että niitä tarvitsee erikseen pyytää. Ja se tekee myyjän työstä helppoa.

Ja jos oikein kutkuttaa, niin haasta meidät.


Terveisin,
Juho Koskenranta
Account Development Manager
0407418498

Pinterest

Muita julkaisuja Bitwise Oy:lta