Numeron WFM tukee HDL:n henkilöstöstrategiaa

Tilaaja: Helsingin Diakonissalaitoksen Säätiö

Tagit: HR, Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Integraatiot, Microsoft, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Järjestöt ja yhdistykset, Ohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Konsultointi, työvoiman hallinta, työvuorosuunnittelu, wfm, workforce management, henkilöstön optimointi, optimointi, henkilöstöhallinta, henkilöstötyytyväisyys, työtyytyväisyys, työhyvinvointi

post_image

Numeron WFM:n käyttöönotto oli osa Helsingin Diakonissalaitoksen eli HDL:n henkilöstöstrategian toteuttamista. Järjestelmä on mahdollistanut työvuorosuunnittelun keskittämisen ja henkilöstön liikkuvuuden eri osastojen välillä. Näin omaa henkilöstöä ja osaamista on voitu hyödyntää entistä tehokkaammin. Uudessa toimintamallissa henkilöstösuunnittelu keskitettiin henkilöstöpalveluihin, joka on vapauttanut lähiesimiesten työaikaa muuhun työhön. Keskitetyllä työvuorosuunnittelulla varmistetaan palvelun taso ja osaamisen hallinta vaativissakin olosuhteissa.


"Henkilöstövisionamme on rakentaa poikkeuksellisen hyvä työpaikka, mikä edellyttää innostuksen kulttuurin luomista sekä tehokkaita henkilöstöjohtamisen prosesseja. Numeron WFM tukee näiden tavoitteiden toteuttamista mahdollistamalla työvuorosuunnittelun keskittämisen ja tukemalla henkilöstön työvuoroihin liittyvien toiveiden huomioimista", kertoo konsernin henkilöstöjohtaja Mari Rautiainen.

Vuonna 1867 perustettu Helsingin Diakonissalaitos eli HDL on Suomen vanhimpia yhtäjaksoisesti toimineita yhteisöjä. Sen tarkoituksena on ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia ja tarjota tukea kaikkein heikoimpaan asemaan joutuneille. HDL tuottaa monipuolisia sosiaali-, terveys- ja koulutusalan palveluita, kuten lapsi- ja perhepalveluita, asumis- ja päihdepalveluita sekä hoivapalveluita.

Pinterest

Muita julkaisuja Numeron Oy:lta

post_image

Referenssi KuntaPro ja Numeron tarjoavat työvoiman hallintaa kuntapuolelle

KuntaPro ja Numeron tekevät yhteistyötä työvoiman hallinnan asiantuntija- ja ohjelmistopalvelujen tuottamisessa. KuntaPro Lue lisää..

Tagit: HR, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, +17 muutaOhjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Ohjelmisto, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, työvoiman hallinta, työvuorosuunnittelu, wfm, workforce management, työtyytyväisyys, työhyvinvointi, Osaamisen hallinta, optimointi, henkilöstön optimointi

post_image

Video Numeron WFM -esittely

Numeron WFM on ratkaisu vaativaan työvoiman hallintaan. Se on elementissään, kun vaatimuslistallasi ovat korkea palvelutaso, Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, +47 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, SAP, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Numeron, wfm, työvuorosuunnittelu, henkilöstötyytyväisyys, Osaamisen hallinta, työtyytyväisyys, työajanseuranta, optimointi, johdon raportointi, resurssienhallinta, muutoshallinta, raportointi, työvoiman hallinta, workforce management, töiden järjestely, henkilöstön optimointi, resurssisuunnittelu, lomasuunnittelu, Numeron WFM