Numeron tuo osaamisen hallintaa Pohjolan Liikenteelle

Tilaaja: Oy Pohjolan Liikenne Ab

Tagit: HR, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Laadunvarmistus, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Ohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Konsultointi, työvoiman hallinta, wfm, työvuorosuunnittelu, workforce management, henkilöstön optimointi, optimointi, Osaamisen hallinta, Osaamisen kehittäminen, työtyytyväisyys, työhyvinvointi, henkilöstöhallinta, henkilöstötyytyväisyys

post_image

VR-konserniin kuuluva Pohjolan Liikenne harjoittaa pikavuoro-, vakiovuoro- ja paikallisliikennettä eri puolilla Suomea. Se työllistää noin 850 henkilöä. Erilaisia tehtäviä ja erilaista osaamista on siis yhtiössä paljon. Miten toimia, kun säännösten mukaan liikennöitsijöillä tulee olla ajan tasalla olevat tiedot työntekijöidensä koulutuksen kautta hankitusta osaamisesta ja pätevyyksistä?


Ratkaisuna Pohjolan Liikenne on hankkinut Numeron WFM -järjestelmän helpottamaan osaamisen hallintaa auttamalla kuljettajien osaamistietojen rekisteröinnissä ja koulutusten suunnittelussa. Ohjelmisto toimii yhdessä päivittäisliikennettä hoitavan toiminnanohjausjärjestelmän kanssa ja kertoo automaattisesti ajojärjestelijöille, onko kuljettajalla voimassa kaikki työlle asetetut osaamisvaatimukset. Ohjelmisto auttaa myös kohdentamaan koulutusta oikeille henkilöille sekä ennakoimaan pätevyyksien erääntymisen aiheuttamaa lisäkoulutustarvetta, mitkä tuovat säästöjä myös koulutuskustannuksissa.

Numeron WFM mahdollistaa myös Pohjolan Liikenteen palveluiden suunnittelun, ajojen järjestelyt sekä niiden päivittäisten muutosten organisoinnin kustannustehokkaasti ja virheettömästi.

"Henkilöstövaltaisissa yrityksissä haasteena on suunnittelun tehokkuus ja virheetön tuotanto. Huolellisella ohjauksella voidaan saavuttaa huomattavat säästöt ja kasvattaa samalla työtyytyväisyyttä", kertoo toimitusjohtaja Heikki Alanko.

Pinterest

Muita julkaisuja Numeron Oy:lta

post_image

Referenssi KuntaPro ja Numeron tarjoavat työvoiman hallintaa kuntapuolelle

KuntaPro ja Numeron tekevät yhteistyötä työvoiman hallinnan asiantuntija- ja ohjelmistopalvelujen tuottamisessa. KuntaPro Lue lisää..

Tagit: HR, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, +17 muutaOhjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Ohjelmisto, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, työvoiman hallinta, työvuorosuunnittelu, wfm, workforce management, työtyytyväisyys, työhyvinvointi, Osaamisen hallinta, optimointi, henkilöstön optimointi

post_image

Video Numeron WFM -esittely

Numeron WFM on ratkaisu vaativaan työvoiman hallintaan. Se on elementissään, kun vaatimuslistallasi ovat korkea palvelutaso, Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, +47 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, SAP, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Numeron, wfm, työvuorosuunnittelu, henkilöstötyytyväisyys, Osaamisen hallinta, työtyytyväisyys, työajanseuranta, optimointi, johdon raportointi, resurssienhallinta, muutoshallinta, raportointi, työvoiman hallinta, workforce management, töiden järjestely, henkilöstön optimointi, resurssisuunnittelu, lomasuunnittelu, Numeron WFM