Nordic Delivery Conference 2016

Tagit: Logistiikka, Supply chain management SCM, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, tapahtuma

post_image

Nordic Delivery Conference 2016 - Tee kuljetuksista kilpailuetu yrityksellesi

Nordic Delivery Conference on tarkoitettu sinulle, jonka työkenttänä on kuljetukset ja toimitusketju, mukaan lukien verkkokaupat, 3pl logistiikka, kuljetusyhtiöt, varastointi tai järjestelmätoimittajat (WMS, ERP, verkkokauppa) niin B2B kuin B2C markkinoilla.
Nordic Delivery Conference 2016 on täysin ilmainen tapahtuma, joka järjestetään 9.62016 Kööpenhaminan Tivoli Hotel & Congress Centerissä.

Inspiroivat puhujat niin kuljetusalalta kuin sen ulkopuoleltakin esittävät uusimpiä suuntauksia ja tulevaisuuden näkökulmia kuljetusliiketoiminnassa sekä haastavat tämän päivän toimintatavat. Tämän kaiken avulla saat lisämotivaatiota tehdäksesi kuljetuksista kilpailuedun!

Markus Kückelhaus, DHL:n Global Research and Innovation Manager, paljastaa kuinka voi luoda liiketoimintaa uusista trendeistä, kuten 3D printtaus, Big Data, augmented reality, miehittämättömät lennokit ja itse ajavat ajoneuvot.

Anna Kirah, Chief Experience Officer, Making Waves yhtiöstä, kertoo miten ihmiskeskeinen lähestymistapa logistiikkaan ja kuljetuksiin on yksi tärkeimmistä tekijöistä jos haluat luoda kuljetustoiminnastasi todellisen menestyksen ja tarjota asiakkaillesi mahtavan kokemuksen.

Mads Drejer, Damco Nordicsin Chief Commercial Officer, kertoo kuinka vastata haasteisiin, joita Damco kohtaa päivittäin käsitellessään ja kuljettaessaan monimutkaisia kuljetuksia maailman ongelmapesäkkeisiin.

Bill O’Connor, Autodeskin Innovaatio strategisti, paljastaa uusimmat innovaatiotekniikat “Innovation DNA” tutkimuksesta, jossa hän tunnisti ennen löytämättömiä piirteitä historian 1000 suurimman innovaation joukosta.

+ paljon muuta

Lue lisää ja ilmoittaudu #NDC16 tapahtumaan www.ndc16.com.

Nordic Delivery Conference 2016 tapahtuman järjestää Consignor.

Pinterest

Muita julkaisuja Consignor Oy:lta