Naturvention valloittaa maailmaa Odoo-toiminnanohjauksen avulla

Tilaaja: Naturvention Oy

Ajankohta: 2015 - 2016

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, HR, Myynti, Tuotanto, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Open source, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, API, asiantuntija, Avoin lähdekoodi, avoimet rajapinnat, ERP, Odoo, consulting, Toiminnanohjaus, toiminnanohjausjärjestelmät

post_image

Naturvention valitsi Odoo-toiminnanohjauksen myynnin, asiakkaiden ja tuotteiden hallintajärjestelmäksi. Kaikki prosessit pyörivät Odoo-toiminnanohjauksen kautta ja sovellus on päivittäisessä käytössä niin myynnin, tuotannon kuin HR:n osalta.


  “Testasimme noin viittäkymmentä eri järjestelmää, ja näistä Odoo osoittautui toimivimmaksi ratkaisuksi meille”, teknologiajohtaja Niko Järvinen Naturventionilta kertoo.

Naturvention on yksi Suomen lupaavimmista globaaleille markkinoille tähtäävistä kasvuyrityksistä. Vuoteen 2020 mennessä Naturventionin ratkaisut auttavat miljoonia ihmisiä hengittämään raikkaampaa sisäilmaa kaikissa maailman suurkaupungeissa.

Suosittelija:

Testasimme useita kymmeniä järjestelmiä. Näistä Odoo soveltui tarpeisiimme parhaiten.

Niko Järvinen, teknologiajohtaja, Naturvention Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Sprintit Oy:lta