KuntaPro ja Numeron tarjoavat työvoiman hallintaa kuntapuolelle

Tilaaja: KuntaPro Oy

Tagit: HR, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Ohjelmisto, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, työvoiman hallinta, työvuorosuunnittelu, wfm, workforce management, työtyytyväisyys, työhyvinvointi, Osaamisen hallinta, optimointi, henkilöstön optimointi

post_image

KuntaPro ja Numeron tekevät yhteistyötä työvoiman hallinnan asiantuntija- ja ohjelmistopalvelujen tuottamisessa. KuntaPro tarjoaa Numeronin WFM- eli Workforce Management -ohjelmistoa palveluna joko sellaisenaan tai osana KuntaPron palvelukokonaisuutta. Numeronin ohjelmisto on tarkoitettu työvuorosuunnitteluun vaativissa toimintaympäristöissä. Se mahdollistaa henkilöstöresurssien kustannustehokkaan suunnittelun ja päivittäisen töiden järjestelyn muun muassa toimintojen keskittämisen ja automatisoinnin avulla.


"Numeronin ja KuntaPron yhteistyö mahdollistaa julkishallinnon organisaatioiden kokonaisvaltaisen palvelun ja WFM-ohjelmiston hankintamenettelyn KuntaPron omistaja-asiakkaille ilman kilpailutusta. Tarjoamme työvuorosuunnittelun käytön tueksi pääkäyttäjäpalvelua ja teknistä tukea", toteaa KuntaPron palvelujohtaja Ari Räsänen. 

KuntaPro on julkishallinnon organisaatioiden kokonaan omistama osakeyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita hallinnon tukipalveluja kunnille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille osakeyhtiöille. Sen palveluksessa on yli 250 kunta-alan asiantuntijaa ja sillä on toimipisteet Hämeenlinnassa, Porissa ja Tuusulassa.

Pinterest

Muita julkaisuja Numeron Oy:lta

post_image

Referenssi Securitas luottaa Numeroniin

Vuoden kestäneen kattavan kartoituksen tuloksena Securitas valitsi Numeron WFM -järjestelmän koko Suomen operatiivisen Lue lisää..

Tagit: HR, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, +16 muutaLaadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Konsultointi, Ohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, työvoiman hallinta, wfm, työvuorosuunnittelu, workforce management, töiden järjestely, Osaamisen hallinta, työtyytyväisyys, työhyvinvointi, henkilöstöhallinta

post_image

Video Numeron WFM -esittely

Numeron WFM on ratkaisu vaativaan työvoiman hallintaan. Se on elementissään, kun vaatimuslistallasi ovat korkea palvelutaso, Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, +47 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, SAP, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Numeron, wfm, työvuorosuunnittelu, henkilöstötyytyväisyys, Osaamisen hallinta, työtyytyväisyys, työajanseuranta, optimointi, johdon raportointi, resurssienhallinta, muutoshallinta, raportointi, työvoiman hallinta, workforce management, töiden järjestely, henkilöstön optimointi, resurssisuunnittelu, lomasuunnittelu, Numeron WFM