Kehitysvammaisten Palvelusäätiö: Kasvu vaatii tuekseen HR-järjestelmän

Tilaaja: Kehitysvammaisten palvelusäätiö

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Mepco Oy: Veli-Matti Puranen, myyntipäällikkö, KTM, 0400 589 722, veli-matti.puranen(at)mepco.fi

Tagit: HR, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Konsultointi, Ohjelmisto, Mepco HRM

post_image

Vauhdikas kasvu vaatii tuekseen HR-järjestelmän

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö kuuluu samaan konserniin KVPS Tukena Oy:n kanssa. Työntekijöitä on vajaa 500, mutta yhteensä palkanmaksun piirissä on yli 600 henkilöä. Uudelle HR-järjestelmälle on siis tarvetta.

 “Kasvun myötä tavoitteenamme oli parantaa henkilöstöhallinnon prosesseja”, Virkamäki kertoo projektin taustoista. “Halusimme HR-ohjelmiston ja palkkahallinnon ohjelmiston tukevan toisiaan, jotta toiminnoilla olisi jatkuvuutta.” Aiemmin Kehitysvammaisten Palvelusäätiön HR-prosessit on hoidettu sähköisesti, mutta ilman järjestelmän tarjoamaa tukea.

 Mepco valikoitui järjestelmätoimittajaksi tarjouskilpailun myötä. Syksyn mittaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiö saa käyttöönsä Mepco HRM -tuoteperheen tuotteet: Palkat, Henkilöstöhallinto, WEB-portaali ja Rekrytointi. “Tarjouksen hinta ja laatu olivat kohdallaan”, Virkamäki kertoo valinnan syyksi. “Uskon ja toivon, että yhteistyö meidän ja Mepcon välillä tulee sujumaan hyvin.”

 

Lue koko juttu täältä


Suosittelija:

"Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy tulevat saamaan järjestelmästä merkittävää lisäarvoa omien keskeisten henkilöstöhallintoon liittyvien asioiden hoitamiseen”

Markku Virkamäki, toimitusjohtaja, 040 565 5370, Markku.Virkamaki(at)KVPS.FI

Pinterest

Muita julkaisuja Mepco Oy:lta