Devaajilta devaajille: DevTalks 2016

Tagit: IoT, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Microsoft, Open source, Windows, Konsultointi, Koulutus

post_image

TechTalks for Developers –tapahtuma tarjoaa ammattidevaajille kauan kaivatun yhteisen päivän. Tarjolla on sisältöä kehittäjiltä kehittäjille. Ohjelmassa on kolme pääteemaa: Client, Cloud sekä Frameworks.


  • Client -seminaarit: Client osuudessa käymme läpi käyttöliittymäkehitystä ja Universal Windows Platform -sovellusten kehittämistä, sekä hyviä käytäntöjä.

  • Cloud -seminaarit: Cloud trackin teeman mukaan pilvi tulee varmasti. Kysymys on siitä miten ja milloin? On sinun valintasi miten selviät siitä.

  • Frameworks -seminaarit: Frameworks tarjoaa esityksiä kaikista työkalulaatikon ohjelmistokehyksistä. Miten valitsen oikeat palikat projektiini?

  • Ask The Expert -community iltaosuudessa voit tavata kaikki päivän puhujat ja muut ammattikehittäjät. Haasta osaajat kysymyksilläsi tai opi uutta keskusteluista.
Ohjelmasta vastaa joillekin Mikrobitistäkin tuttu Microsoft Regional Director Jouni Heikniemi.Tapahtuma järjestetään Microsoft Talolla 07.04.2016.

Kevään kovimman kehittäjille suunnatun tilaisuuden ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Varmista paikkasi Microsoft Talolla varaamalla lippusi jo nyt hintaan 249€ (ALV 0%). Lippuja on rajoitetut 300 kpl.

DevTalks tapahtuman kaikki puhujat ja tarkempi agenda täsmentyvät tammikuun aikana.

Seuraa tuoreimpia uutisia joko Namesin Facebook-sivulta tai osoitteesta:

WWW.DEVTALKS.FI

Pinterest

Muita julkaisuja Enter SystemSolutions Oy:lta