Aussie Academy

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Gylling

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Media

post_image

Kuvaus:

Tänä keväänä Aussie Academy eli Aussie ja joukko suomalaisia suosikkibloggaajiasi vie suomalaisen blogosfäärin uudelle tasolle ennennäkemättömällä (ja tietysti myös huippuhienolla!) videomateriaalillaan. Tällä sivustolla pääset katsomaan upeita videoita, joita Academyn bloggaajat ovat tuottaneet kevään aikana. Klikkaa siis playtä, inspiroidu ja äänestä suosikkivideoitasi! Kaikkien äänestäjien (eli teidän!) kesken arvotaan Aussien tuotepaketti, Fotomanin tarjoama Canonin 750€ lahjakortti ja Trendin vuosikerta. Aika huippua, eikö!


http://aussie.lily.fi/
Videoiden vallankumous on täällä! Tänä keväänä Trendi ja Lily yhdessä Aussien ja suomalaisten huippubloggaajien kanssa perustivat Aussie Academyn, joka vie Suomen blogosfäärin uudelle tasolle.

Aussie Academyn sivustolla pääset katsomaan upeita videoita, joita Suomen tähtibloggaajat ovat tuottaneet iloksemme. Videot tarjoavat inspiraatiota ja vinkkejä, ne hauskuuttavat ja opastavat ja vievät fiilistelemään aurinkorannoille.

http://www.lily.fi/blogit/toimitus/aussie-academyn-huippubloggaajien-videot-nyt-julki-aanesta-suosikkiasi

Pinterest

Muita julkaisuja Flockler:lta