Asiakkaamme kertovat: case DNA Oy

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Telekommunikaatio, Konsultointi, Ohjelmisto, chat, asiakaskokemus, Analytiikka, verkkokauppa

post_image

DNA Oy haluaa olla aina “online” asiakkaille

DNA Oy on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Kuluttajapuolella giosg LIVE Chat on ollut käytössä heillä pari vuotta, ja ajatus chatin hyödyntämisestä lähti halusta tehdä jotain uutta. Asiakaspalvelupäällikkö Jenna Lähteinen kertoo että tavoitteena jo palvelun alkumetreillä oli asiakaskokemuksen parantaminen sekä itsepalveluasteen nostaminen, myynnin lisäämistä unohtamatta.

Chatin avulla tehokasta kontaktointia ja relevanttia vuorovaikutusta

Chat on palvelukanavana auttanut DNA:ta vastaamaan moniin nykypäivän haasteisiin. Chatin vuorovaikutuksellisuudella pystytään tehokkaasti ohjaamaan keskusteluja oikeaan paikkaan realiaikaisesti, mikä tarkoittaa relevantimpia ja tehokkaampia vuorovaikutustilanteita. giosgin web-analytiikka yhdistettynä chatin matalaan kontaktointikynnykseen on DNA:lla mahdollistanut tehokkaan asiakaskontaktoinnin. Analytiikan avulla eri kohderyhmiin saadaan yhteys juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Hyvät asiakaskokemukset ja tyytyväiset asiakkaat ovat vuorostaan parantaneet yrityksen imagoa hyvänä palveluntarjoajana.

Positiivisia kokemuksia kuluttajilta ja asiakaspalvelijoilta

DNA:lla giosg LIVE Chat on ollut positiivinen kokemus niin asiakkaille kuin asiakaspalvelijoille. Chatin mahdollistama reaali-aikainen palvelu yllättää asiakkaat positiivisesti, ja sen kysyntä vaan kasvaa. Nykyään moni asiakas hoitaakin asiansa mieluummin kirjallisesti kuin suullisesti, ja näille henkilöille chat on oiva ratkaisu. Asiakaspalvelijoita giosgin palveluissa on miellyttänyt etenkin helppokäyttöisyys ja käyttöliittymän visuaalinen ilme. Chat mahdollistaa lisäksi tehokkaamman työnteon, kun montaa asiakasta voi palvella samanaikaisesti. Muiden kanavien kontaktointimääriä on myös pystytty vähentämään, kun useampi asiakas saadaan chatin kautta ohjattua oikeaan itsepalvelukanavaan. DNA:lta kerrotaankin että nykyisin moni “mistä löydän...?” maili tai puhelu jää tulematta ja asiakas saa apua heti.

Chattiin satsataan jatkossa entistä enemmän

DNA:lla chattiin palvelukanavana tullaan siis satsaamaan jatkossa entistä enemmän. DNA:lla uskotaan että hyvän toimintamallin löytäminen on äärimmäisen tärkeää jotta optimaalinen monikanavainen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa voidaan saavuttaa. “Haluamme olla aina online asiakkaillemme” sanoo Lähteinen, ja arvelee että chat tulee tulevaisuudessa olemaan yksi kommunikaatiokanava sähköpostin ja puhelimen ohella.

Pinterest

Muita julkaisuja giosg.com Oy:lta