Iwa Labs Oy logo

Ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita

Iwa Labs Oy - Yhteystiedot ja osaamisalueet

Työntekijöitä: 10-100

Y-tunnus: 2256591-8

Perustettu: 2009

Paikkakunnat: Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Webkehitys, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys

Teknologia: Open source, iOS, Android, Ruby on Rails, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Asiantuntijapalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Media, Kiinteistöala, Järjestöt ja yhdistykset, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Iwa Labs, angularjs, PhoneGap, Rails, html5, Javascript, Unity, React, Ionic

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Seinä

post_image

Referenssi Työtä kaikille -rekrytointiportaali

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen uusi Työtä kaikille -palvelu tekee luovien alojen työpaikkojen- ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, HR, Tuotekehitys ja suunnittelu, +20 muutaViestintä, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Ruby on Rails, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Ohjelmisto, Toteutustyö, rekrytointi, rekrytointijärjestelmä, rekrytointisovellus, teatteri, teme

post_image

Referenssi Tiloja.fi - Toimitilat verkossa

Suomen Tiloja.fi Oy kehittää asiakkailleen toimitilaportaaleja, joiden teknisestä toteutuksesta Iwa Labs vastaa. Vuoden 2011 Lue lisää..

Tagit: Open source, Webkehitys, Toteutustyö, +2 muutaTuki- ja ylläpitotyö, Kiinteistöala

post_image

Referenssi Helsinki Running Tours yhdistää hyödyn ja huvin

Kevään korvalla toimintansa käynnistänyt Helsinki Running Tours tarjoaa matkailijoille uudenlaisen mahdollisuuden tutustua Lue lisää..

Tagit: Open source, Webkehitys, Konsultointi, +3 muutaToteutustyö, Urheilu, viihde ja virkistys, Sisällönhallinta

post_image

Referenssi Style Tag Costume -mobiilisovellukset

Style Tag Costume on Bonnier Publications Oy:n syksyllä 2012 lanseeraamaan suosittuun Costume-muotilehteen ja -verkkosivustoon Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, +5 muutaPalvelin- ja kapasiteettipalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Urheilu, viihde ja virkistys, Media

post_image

Referenssi Nasty Race Android- ja iPhone-sovellukset

Nasty Village on uuden sukupolven mobiilien peli- ja viihdepalvelujen julkaisija, jonka tuotteet tuovat jokapäiväiseen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: iOS, Android, Webkehitys, +4 muutaMobiilikehitys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Urheilu, viihde ja virkistys

post_image

Referenssi Bexor IMS ja 24Wanted

Bexor Oy on suomalainen turvallisuusalan yritys, joka palvelut kattavat mm. riskienhallinnan, Due Diligence - ja seurantapalvelut Lue lisää..

Tagit: Open source, Webkehitys, Toteutustyö, +3 muutaTuki- ja ylläpitotyö, Asiantuntijapalvelut, Sisällönhallinta

post_image

Referenssi BookTheArtists.com markkinapaikka

BookTheArtists.com mullistaa tavan hankkia esiintyjiä tapahtumiin. Palvelun avulla tapahtumajärjestäjät löytävät hetkessä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotanto, +16 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, Media, Konsultointi, Toteutustyö, markkinapaikka, Thaimaa, Musiikki, Kauppapaikka

post_image

Referenssi Spot Digger Android- ja iOS-sovellukset

Spot Digger on lumilautailijoille ja skeittaajille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat löytää ja jakaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, +5 muutaPaikkatieto GIS, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Urheilu, viihde ja virkistys

post_image

Referenssi Hotel Fabian iPad-sovellus

TripAdvisor palvelussa Suomen parhaaksi arvioitu Hotel Fabian on tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: iOS, Webkehitys, Mobiilikehitys, +2 muutaToteutustyö, Hotelli, matkailu ja ravitsemus

post_image

Referenssi Uutiskirjeet 2.0

Email Factory on sähköisten uutiskirjeiden luomiseen kehitetty työkalu, jonka helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Open source, Ketterät menetelmät, Webkehitys, +5 muutaKonsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Asiantuntijapalvelut, Media

post_image

Referenssi Fotonetti-valokuvapalvelut

Torniolainen Fotonetti Oy on valokuvien valmistamiseen erikoistunut yritys, jonka tarjontaa lähdettiin yhdessä laajentamaan Lue lisää..

Tagit: Open source, iOS, Webkehitys, +5 muutaMobiilikehitys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Kauppa, Sisällönhallinta

post_image

Referenssi Virta-sovellukset sähköautoilijoille

Virta on sähköautojen latauspalvelu, jonka asiakkaat voivat käyttää Virta-mobiilisovellusta löytääkseen ja varatakseen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tuotanto, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +15 muutaHankinta, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, iOS, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Koulutus, Ohjelmisto, Helsinki, Iwa Labs, Thaimaa

post_image

Referenssi Minna Parikka iPad-sovellus

Minna Parikka on palkittu suomalainen kenkä- ja laukkusuunnittelija, jonka yritys ja tuotteet kantavat samaa nimeä. Minna on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: iOS, Mobiilikehitys, Toteutustyö, Asiantuntijapalvelut

post_image

Referenssi Iltapulu iOS- ja Android- sovellukset

Iltapulu on Telkku.comin ideoijana ja vetäjänä tutuksi tulleen Anssi Kivirannan vuonna 2012 lanseeraama verkko- ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, +2 muutaToteutustyö, Urheilu, viihde ja virkistys

post_image

Referenssi Lainaa älypuhelimella

Euroloan Consumer Finance Oyj on nopeasti kansainvälistyvä vakuudettomien kulutusluottojen edelläkävijä. Euroloan tarjoaa Lue lisää..

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, +3 muutaKonsultointi, Toteutustyö, Pankki ja vakuutus

post_image

Referenssi Hotel Haven mobiilisivusto

Hotel Haven on korkealuokkainen hotelli Helsingin keskustassa, Kauppatorin vierellä. Hotelli tarjoaa lämminhenkistä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Open source, Webkehitys, Mobiilikehitys, +2 muutaToteutustyö, Hotelli, matkailu ja ravitsemus